Primul suspect depistat in cazul tinerei agresate in scara unui bloc din Centrul Vechi

Primul suspect depistat in cazul tinerei agresate in scara unui bloc din Centrul Vechi
  calendar_month   update 26 Feb 2024, ora: 17:54      
Politistii au depistat primul suspect in cazul tinerei batute cu bestialitate in scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Victima se afla in stare grava, intubata, la sectia ATI a Spitalului Universitar.

Reamintim ca o tanara de 25 de ani a fost gasita inconstienta, intr-o balta de snage, in scara unui bloc din Centrul Istoric. Incidentul ar fi avut loc la ora 4 dimineata. Vecinii ar fi auzit tipetele victinei, insa nu au avut curaj sa iasa si sa vada despre ce era vorba pana in momentul in care agresorii au parasit scara blocului.

Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa: "Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!"

Oamenii legii fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

Agresiunea s-ar fi întâmplat într-un loc neacoperit de camere video şi, de acolo, a fost adusă în scara blocului în care a fost găsită mai mult moartă decât vie. Potrivit primei ipoteze, tânăra care a ajuns la spital în stare gravă ar fi fost atacată de unul sau mai mulți străini, nu de persoane cunoscute ei.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea
  • person

    "a￯￯nimic nu este intamplator.a￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right