Prin ce trece Vica Blochina dupa ce si-a micsorat stomacul. Vedeta se ingrasese 15 kilograme

Prin ce trece Vica Blochina dupa ce si-a micsorat stomacul. Vedeta se ingrasese 15 kilograme
  calendar_month   update 26 Mai 2023, ora: 16:41      
Vica Blochina este pusa pe transformari dupa ce s-a intors de la Survivor. Mare amatoare a operatiilor estetice, pentru ca isi doreste sa ramana tanara si frumoasa, fosta amanta a lui Victor Piturca a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni.

De aceasta data, Vica Blochina a ales sa isi faca o micsorare a stomacului, dupa ce se ingrasase 15 kilograme. La finalul acestei saptamani, Vica s-a operat, iar interventia prin care a trecut se numeste plicatura gastrica. Vedeta a povestit recent pe Instagram ca se simte bine, insa are o usoara durere de cap si ii este foarte foame.

”Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul.

Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe”, a transmis Vica Blochina.

Vica Blochina are permisiunea de a se alimenta doar cu lichide, dar nu mai mult de 2 litri pe zi. Acestea trebuie să le completeze și cu medicamente, care nu sunt foarte multe. De asemenea, ea nu are voie sa faca dus.

”Sunt încă îmbrăcată cu cămașa până fac primul duș, n-am voie până se scot drenele din mine, mărgelele cum zic eu, dar mă simt foarte bine. Am avut o intervenție chirurgicală care se numește plicatură gastrică, pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Stomacul nu s-a tăiat, s-a micșorat.”, a mai povestit Vica Blochina fanilor.
Recomandari