Skip to article

Principele Nicolae, alaturi de o blonda la un miting aviatic

Principele Nicolae, alaturi de o blonda la un miting aviatic Principele Nicolae are o noua iubita
Principele Nicolae nepotul regelui Mihai I este fara doar si poate unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania.

Cele care inca spera la statutul de printese mai au o sansa, asta daca nu cumva domnisoara blonda in compania caruia a fost surprins Principele Nicolae, i-a cucerit inima definitiv burlacului cu sange albastru.


Principele Nicolae are o noua iubita


Principele Nicolae s-a despartit recent de iubita sa irlandeza Rebeca Margareta Byatt, alaturi de care a avut o relatie de mai multi ani si cu care urma chiar sa se casatoreasca.

Invitat la Banesti in judetul Prahova sa premieze echipajele cu cele mai bune rezultate la Raliul Aerian al Romaniei, scrie RTV, Printul Nicolae a venit insotit de o domnisoara blonda despre care insa presa nu a reusit sa afle nimic deocamdata.

Articole recomandate

Principele Nicolae, cel mai ravnit burlac. Nepotul regelui Mihai s-a despartit de iubita irlandeza! Principele Nicolae, cel mai ravnit burlac. Nepotul regelui Mihai s-a despartit de iubita irlandeza!
Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai I este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Toate cele care viseaza sa isi intalneasca printul, au acum un motiv in plus sa spere, pentru ca Principele Nicolae s-a despartit recent de iubita sa irlandeza Rebeca Margareta Byatt, alaturi de care a