Probleme mari la emisiunea "Vedete la apa". Concurentii s-au accidentat, iar antrenorii au facut greva!

Probleme mari la emisiunea "Vedete la apa". Concurentii s-au accidentat, iar antrenorii au facut greva!
  calendar_month     photo_cameraOzana Barabancea in show-ul "Vedete la apa"     person Ozana Barabancea
Emisiunea "Splash - Vedete la apa" a debutat duminica aceasta iar prima editie a fost un real succes. Concurentii, membrii juriului si antrenorii au lucrat impreuna pentru a le oferi spectatorilor si telespectatorilor un show de nota 10. Daca pe ecran totul a aratat perfect, in spatele lui mai multe probleme erau cat pe ce sa compromita show-ul.


Se pare ca in timpul filmarilor au intervenit cateva neintelegeri intre antrenori si organizatori. Neplata la timp a salariilor i-a determinat pe primii sa intre in greva timp de cateva zile. Antrenorii s-au coalizat si au refuzat efectiv sa mai participe la filmari dupa ce salariile au intarziat o perioada lunga.
Producatorii, vazand ca se ingroasa gluma, au facut imediat demersurile necesare pentru ca antrenorii sa-si incaseze banii. De indata ce au solutionat problema, filmarile au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Concurentii s-au ridicat si ei la inaltimea asteptarilor, insa pentru unii dintre ei lucrurile nu au fost chiar atat de roz. Atrasi de publicitatea pe care aceasta emisiune le-o ofera, dar si de onorariile grase, vedetele concurente si-au infruntat cele mai mari temeri cum ar fi frica de inaltime sau frica de apa. Unii dintre ei, insa, au fost cu adevarat ghinionisti.

Emilia Ghinescu si Ozana Barabancea si-au fracturat coccisul (noada), iar lui Marian Dragulescu i-a tasnit sange din ochi in timpul unei sarituri. Restul concurentilor s-au confruntat cu probleme mai mici, dar deranjante, precum usturimi ale ochilor sau pielii provocate de clorul din apa, si dureri de spate si membre, insa acestia nu au avut nevoie de spitalizare, ci doar de un prim ajutor acordat de medicii prezenti la fata locului.

65359.jpg
Recomandari