Skip to article

Raluca Badulescu a ajuns in pragul anorexiei. Imagini socante cu vedeta!

Raluca Badulescu a ajuns in pragul anorexiei. Imagini socante cu vedeta!
Raluca Badulescu nu se mai opreste din slabit. Dupa ce ajunsese sa cantareasca 120 de kilograme, acum femeia de afaceri este in pragul anorexiei.

Operatia de micsorare a stomacului a ajutat-o sa dea jos 67 de kilograme, iar viata ei s-a schimbat total. Imaginile surprinse insa recent cu vedeta au socat pe toata lumea, caci aceasta a slabit foarte mult si a ajuns sa fie de nerecunoscut.
Raluca Badulescu

Daca sanii si i-a salvat cu ajutorul implanturilor cu silicon, fundul sau nu mai este deloc sexy, caci a cam intrat la apa.

Articole recomandate

Raluca Badulescu, din nou pe masa de operatii. "Pana la sfarsitul lunii ianuarie va arata trasnet." Raluca Badulescu, din nou pe masa de operatii. "Pana la sfarsitul lunii ianuarie va arata trasnet."
In urma cu un an si jumatate, Raluca Badulescu, care pe atunci cantarea 120 de kilograme, a decis sa aleaga solutia extrema pentru a slabi si sa-si micsoreze stomacul. Dupa operatie a ajuns la o silueta fabuloasa si 56 de kilograme, o garderoba complet schimbata dar si un surplus considerabil de
Raluca Badulescu a slabit si mai tare. Uite cat de bine arata in rochie scurta! Raluca Badulescu a slabit si mai tare. Uite cat de bine arata in rochie scurta!
Raluca Badulescu nu se mai opreste din slabit. Vedeta a afisat o silueta de invidiat la ziua de nastere a Adelinei Pestritu. Dupa operatia de micsorare a stomacului, Raluca Badulescu a dat jos peste 50 de kilograme, iar acum are un corp de manechin si isi permite sa poarte rochii mulate, stramte si
Raluca Badulescu, in razboi cu Iulia Albu: "Faci tivul pe genunchi de mana si pui un ananas in cap" Raluca Badulescu, in razboi cu Iulia Albu: "Faci tivul pe genunchi de mana si pui un ananas in cap"
Raluca Badulescu si Iulia Albu au intrat in razboi, dupa ce fashion editorul i-a acordai femeii de afaceri trofeul Bau.Imediat ce a aflat, Raluca Badulescu i-a replicat dur:"Vai, traim vremuri interesante, va multumesc! Mi se asorteaza cu unghiile de la mine de la salon! De fapt, sincera sa fiu,
Raluca Badulescu a ajuns dependenta de operatiile estetice. Vezi cum arata acum! Raluca Badulescu a ajuns dependenta de operatiile estetice. Vezi cum arata acum!
Dupa ce si-a facut operatie de micsorare a stomacului, Raluca Badulescu a devenit dependenta si de operatiile estetice. Vedeta a dat jos 70 de kilograme, iar acum vrea sa arate bine cu orice pret. Si-a pus silicoane, insa vrea sa scape complet si de riduri si isi doreste sa isi mareasca si buzele.
Raluca Badulescu a slabit si mai mult. A ajuns piele si os! Raluca Badulescu a slabit si mai mult. A ajuns piele si os!
Raluca Badulescu (40 de ani) a facut in urma cu doi ani o operatie de micsorare a stomacului. Vedeta cantarea inainte de interventie nu mai putin de 120 de kilograme. Acum insa, Raluca Badulescu a ajuns la 57 de kilograme si continua sa slabeasca. Isi doreste un trup perfect, de aceea a inceput sa