Raluka se iubeste cu un milionar evreu in varsta de 55 de ani. Barbatul este divortat si are patru copii

Raluka se iubeste cu un milionar evreu in varsta de 55 de ani. Barbatul este divortat si are patru copii
  calendar_month   update 03 Dec 2022, ora: 11:55      
Cantareata Raluka traieste o intensa poveste de dragoste cu un barbat evreu putred de bogat. Acesta are proprietarul unui resort de lux din Mexic, are 55 de ani, este divortat si are patru copii.

Cei doi s-au cunoscut chiar in Mexic, in timp ce artista se afla in vacanta, chiar la resortul de lux detinut de actualul sau partener. Cei doi s-au indragostit la prima vedere si de atunci sunt de nedespartit. Se pare ca artista are planuri mari cu noul iubit si se gandeste chiar la intemeierea unei familii. Barbatul se numeste Guy Kouris si este foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala. El are cont de Instagram, insa nu are nicio poza in care sa apara.

Desi barbatul i-ar fi propus artistei sa se mute in Mexic, Raluka nu este prea incantata de aceasta idee, caci nu vrea sa renunte la cariera pe care o are in Romania. Cei doi vor petrece sarbatorile impreuna, iar afaceristul va veni in Romania in luna decembrie. Acum, Raluka prefera sa faca naveta pentru a-si vizita iubitul, iar in luna ianuarie vor sa petreaca o vacanta de vis in Thailanda, potrivit cancan.ro.

Recomandari