Ramona Olaru are un nou iubit. Milionarul care a facut-o sa il uite rapid pe Catalin Cazacu

Ramona Olaru are un nou iubit. Milionarul care a facut-o sa il uite rapid pe Catalin Cazacu
  calendar_month   update 27 Mar 2023, ora: 17:02      
Ramona Olaru l-a uitat deja pe Catalin Cazacu. Asistenta de la Neatza are acum un nou iubit milionar, cu care se mandreste pe retelele de socializare. Astfel, dupa ce a postat mai multe fotografii misterioase, in care nu a aratat chipul noului sau partener, au aparut si primele informatii despre acesta.

Se pare ca Ramona Olaru se iubeste acum cu Mircea Babagianu, un tanar in varsta de 25 de ani, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, conform cancan.ro.

Tanarul este cu 9 ani mai mic decat Ramona Olaru, insa are deja o afacere de succes din care face bani frumosi. Acesta detine un magazin de haine, Killem Clothing Line, a studiat la Londra și conduce un Mercedes GLS, în valoare de 100 000 de euro, conform sursei citate.

Cum l-a cunoscut Ramona Olaru pe noul iubit

Se pare ca tot prin intermediul afacerii pe care o detine tanarul a inceput si povestea lor de dragoste. Aceasta a cautat-o pe vedeta pentru a-l ajuta sa isi promoveze magazinul.

Se pare ca si Mircea Babagianu a trecut printr-o deceptie in dragoste. Pana anul trecut acesta a avut o relatie cu Elena Economu, fiica unui cunoscut om de afaceri, patron al unui local de lux de pe Șoseaua Nordului. Aceasta, însă, l-a părăsit, pentru Andrei Oprea, moștenitorul BGS.

Recomandari