Regele Charles ar mai avea doi ani de trait? Dezvaluiri surprinzatoare despre starea de sanatate a monarhului

Regele Charles ar mai avea doi ani de trait? Dezvaluiri surprinzatoare despre starea de sanatate a monarhului
  calendar_month   update 01 Apr 2024, ora: 21:18      
Regele Charles a anuntat public ca are cancer si urmeaza un tratament. Chiar si in aceste conditii grele, monarhul nu a renuntat la toate indatoririle sale publice. De Paste, Regele Charles a mers la slujba de Inviere si a salutat multimea. Cu toate acestea, starea lui de sanatate ar fi un precara, iar oficialii casei regale au planificat deja inmormantarea suveranului, care se va numi operatiunea Menai Bridge.

Conform unor surse regale, regele Charles ar fi mult mai bolnav decat s-a anuntat oficial si ar mai avea doar doi ani de trait. Diagnosticul crunt a fost primit de Charles la doar 18 luni dupa ce a fost incoronat.

Conform tradietiei regale, fiecare inmormantare primeste un nume de cod. In cazul Prințului Philip au fost puse la punct toate detaliile operațiunii Forth Bridge, după denumirea unui pod între regiunile scoţiene Edinburgh şi Fife.

"Forth Bridge is down!" era numele de cod sub care s-a anunţat decesul soțului Reginei Elisabeta. De asemenea, funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au fost si ele pregatite din timp, operatiunea fiind numuta London Bridge.

Potrivit In Touch, planurile de înmormântare ale lui Charles au fost schițate și dezvăluite în timp ce monarhul continuă să se lupte cu cancerul.

.„Operațiunea Menai Bridge” va conține câteva protocoale familiare: trupul său neînsuflețit va fi mutat din sala tronului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. Inmormantarea suveranului ar urma sa aiba loc noua zile mai tarzius si va fi ingropat în cripta regală de la Castelul Windsor.

„Este un lucru destul de obișnuit în rândul membrilor regali, sunt obișnuiți să-și planifice înmormântarea și să-și exprime doleanțele cu privire la procesiune”, a detaliat un apropiat de la Palat, mărturisind că ”starea Regelui este mai gravă decât își imaginează oamenii!”.

„Va beneficia de tot fastul și pompa cuvenite unui monarh britanic”.

Starea regelui este mult mai gravă decât se bănuiește și doctorii i-ar mai fi dat maxim doi ani de viață!

„Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă Palatul să se înțeleagă! Situația este disperată, cancerul îl mănâncă de viu, este foarte fragil”, a adăugat sursa pentru publicația In Touch.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right