Skip to article

Regina Ana a fost externata!

Regina Ana a fost externata! Regina Ana, externata
Majestatea Sa Regina Ana s-a externat, vineri din spitalul elvetian unde fusese internata, acum este acasa impreuna cu Regele Mihai si se simte bine, au declarat surse apropiate Casei regale pentru TVR.

In preajma sarbatorilor de Paste, Regina Ana a fost nevoita sa se interneze intr-o clinica din Elvetia din cauza unor probleme de sanatate. Din aceasta cauza, familia regala a petrecut sarbatorile separat, Regele Mihai ramanand in Elvetia alaturi de sotia sa.

Desi nu a fost o interventie complicata, Regina suferind de o luxatie la glezna, medicii au fost precauti avand in vedere varsta pacientei.

Din acest motiv, Regele Mihai nu a participat la festivitatile dedicate aniversarii Monarhiei, insa a fost reprezentat de fiica sa, Principesa Margareta.

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a implinit, pe 18 septembrie 2012, 89 de ani,

Principesa Ana de Bourbon-Parma s-a nascut la 18 septembrie 1923, la Paris. Este fiica Principelui Rene de Bourbon-Parma si a Principesei Margareta a Danemarcei. Principesa Ana a copilarit in Franta.

Principesa Ana l-a cunoscut pe Regele Mihai I al Romaniei la Londra. Dupa doar o saptamana, Regele i-a cerut mana. S-au casatorit la 10 iunie 1948, la Atena.

La Castelul Peles Principesa Mostenitoare a decorat, duminica, in numele Regelui, 27 de personalitati, care au contribuit de-a lungul timpului la promovarea Romaniei si valorilor tarii.

Au primit medaliile Regele Mihai I pentru Loialitate, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter si Decoratia Regala Nihil Sine Deo fotbalistul Ghita Hagi, primarul Capitalei Sorin Oprescu, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, IPS Calinic, actorul Radu Beligan si actrita Carmen Tanase, Margareta Paslaru, Marina Voica si altii.

Alte articole despre
regina ana regele mihai

Articole recomandate

Regina Ana, internata in spital. Familia regala, prezenta in Elvetia alaturi de ea Regina Ana, internata in spital. Familia regala, prezenta in Elvetia alaturi de ea
Familia regala a Romaniei trece printr-o perioada extrem de dificiala. Regina Ana este grav bolnava si se pare ca a fost internata in spital. Starea de sanatate a reginei este acum fragila, iar Principesa Margareta si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia pentru a-i fi alaturi.Potrivit