Skip to article

Revoltator! Huidu din nou la "Cronica carcotasilor"! Vezi imagini

Revoltator! Huidu din nou la "Cronica carcotasilor"! Vezi imagini Serban Huidu
Dupa ce a declarat ca se retrage definitiv din viata publica, in urma accidentului provocat acum doi ani, Serban Huidu apare din nou pe sticla, la Cronica Carcotasilor.

Huidu, vinovat de moartea a trei persoane si condamnat de instanta la patru ani si jumatate cu suspendare, a uitat angajamentul facut acum doi ani.

Desi nu s-a mai apropiat de pupitrul de prezentator al Cronicii, el a aparut de doua ori pe sticla in cadrul emisiunii de care inca se ocupa, din culise. In editia din 6 martie 2013, el a fost intrebat de Mihai Gainusa: "Serbane, ce-a mancat Alexa la Madrid?", referitor la ce a facut o reporterita a emisiunii in capitala Spaniei. Apoi, camera s-a mutat pe Serban, pentru cateva secunde, care a inceput sa rada, fara sa zica nimic.

Scena s-a repetat si in emisiunea de aseara, cand Huidu a aparut din nou pe sticla, tot pentru cateva secunde, aratand zambind semnul 'Ok' cu mana, ca raspuns la o intrebare pusa de prezentatorii emisiunii, Catalin Dezbracatu si Mihai Gainusa.

Huidu din nou la Cronica carcotasilor


Huidu din nou la Cronica carcotasilor


Articole recomandate

Zi grea pentru Serban Huidu. Azi afla ce daune trebuie sa plateasca in urma accidentului! Zi grea pentru Serban Huidu. Azi afla ce daune trebuie sa plateasca in urma accidentului!
Astazi la Curtea de Apel a inceput recursul in dosarul in care Judecatoria Brasov a acordat 360.000 de euro daune pentru rudele victimelor decedate in accidentul produs de Serban Huidu. Practic magistratii au acordat cate 120.000 de euro pentru sotia lui Stefan Balog, pentru fiul barbatului si
Serban Huidu a mai 'castigat' o batalie cu rudele victimelor accidentului provocat de el Serban Huidu a mai 'castigat' o batalie cu rudele victimelor accidentului provocat de el
Curtea de Apel Brasov a decis astazi ca daunele pe care trebuie sa le plateasca Serban Huidu victimelor accidentului provocat de el vor fi reduse la jumatate, urmand a plati numai 190 de mii de euro fata de suma de 360 de mii, hotarata anterior.Magistratii Curtii de Apel au judecat, joi, recursul