Skip to article

Rita Muresan a aflat, de ziua ei, ca si-a pierdut mama. Vezi cum a reactionat vedeta!

Rita Muresan a aflat, de ziua ei, ca si-a pierdut mama. Vezi cum a reactionat vedeta! Rita Muresan
Sambata seara, Rita a organizat o petrecere fabuloasa pentru implinirea a celor 41 de ani si si-a invitat toti prietenii apropiati. Fericita si bucuroasa ca-i are pe toti ce dragi alaturi, Rita a vrut sa sarbatoreasca.

Insa, fericirea nu a tinut foarte mult. Imediat dupa miezul noptii, dupa ce Rita a suflat in lumanarile de pe tort creatoarea de moda a primit un telefon prin care a fost anuntata ca mama ei incetase din viata.

Initial nu a vrut sa spuna nimic, tocmai pentru a nu-si intrista invitatii, insa, pentru ca nu a putut sa-si stapaneasca emotiile, Rita a fost nevoita sa li se destanuie.

Dar chiar daca durerea a fost foarte mare, vedeta a continuat petrecerea, din respect fata de prietenii si invitatii ei. La aflarea vestii, toti prietenii au incercat sa fie alaturi de ea si sa o imbarbateze.

Singura multumire a creatoarei a fost cea ca a apucat sa-si vada mama. Cu cateva ore inainte, ea a fost chemata de medici, deoarece starea femeii se inrautatise si parea ca nu o sa mai supravietuiasca pana dimineata.

Articole recomandate

Foto: RITA MURESAN de nerecunoscut! O drama a facut-o sa se ingrase 30 de kg! Foto: RITA MURESAN de nerecunoscut! O drama a facut-o sa se ingrase 30 de kg!
In 1993 cucerea titlul de Miss Romania si era una dintre cele mai dorite femei de la noi.Intr-o vreme in care meseria de manechin era doar un vis imposibil pentru multe femei, Rita a reusit sa se remarce.Dupa ce a castigat titlul la concursul de frumusete, a lucrat ca manechin si participa in
Rita Muresan a devenit mentor spiritual Rita Muresan a devenit mentor spiritual
Rita Muresan s-a nascut intr-o familie credincioasa in care parintii si bunicii i-au insuflat pasiunea pentru religie si spiritualitate.Asa ca nu e de mirare ca varsta maturitatii depline i-a adus in constiinta intrebari existentiale, care au determinat-o sa-si cultive latura spirituala si sa caute
Rita Muresan, dezvaluiri dupa 6 ani de suferinta Rita Muresan, dezvaluiri dupa 6 ani de suferinta
In 1993 primea titlul de Miss Romania si devenea un model pentru tinerele de atunci. Rita Muresan a cochetat mult cu lumea modei, fiind fotomodel, defiland in prezentari de moda si urmand apoi o cariera ca si creatoare de moda.La un moment dat insa, universul ei s-a schimbat. Un divort greu si un