Skip to article

Romanita Iovan s-a cununat religios cu avocatul Iulian Gogan

Romanita Iovan s-a cununat religios cu avocatul Iulian Gogan Romanita Iovan si Iulian Gogan s-au cununat religios
Romanita Iovan traieste de ani buni o poveste de dragoste frumoasa si discreta cu avocatul Iulian Gogan, un barbat cu 12 ani mai tanar decat ea.

Dupa divortul mediatizat de pilotul Adrian Iovan, care s-a petrecut in 2008, dupa 5 ani de casnicie, Romanita s-a retras oarecum din viata publica.

Se pare ca intre timp Romanita i-a spus DA lui Iulian in fata preotului, iar totul s-a desfasurat in cadrul unei ceremonii intime.

In viata mea nu am fost lipsita de iubire. Acum iubesc. Parerea mea este ca este motorul vietii: iubirea. Eu si Iulian am cununat deja un cuplu, am botezat trei copii si urmeaza al patrulea. Lucrurile astea nu au putut fi facute decat daca am facut un juramant in fata unui preot. Mai multe nu vreau sa spun", a declarat Romanita Iovan, la emisiunea "Doamne de poveste".

Alte articole despre
romanita iovan iulian gogan

Articole recomandate

Romanita Iovan se marita si mai face un copil! Romanita Iovan se marita si mai face un copil!
Dupa ce si-a anuntat pe Facebook logodna cu avocatul Iulian Gogan, creatoare de moda Romanita Iovan se pregateste acum de nunta.Apropiatii celor doi spun ca marele eveniment va avea loc anul viitor, insa Romanita si viitorul sau sot nu au stabilit inca data nuntii.Conform Ring, cei doi vor sa se
Foto: Romanita Iovan - la 47 de ani, mai sexy ca in tinerete! Foto: Romanita Iovan - la 47 de ani, mai sexy ca in tinerete!
Romanita Iovan este o femeie care a avut mereu grija de felul in care arata, iar acesta pare sa fie un obicei pe care l-a capatat inca de pe vremea in care era manechin.Astazi, la 47 de ani Romanita arata insa mai tanara ca niciodata, cu o silueta de invidiat si un corp foarte bine tonifiat.Nu