Skip to article

Rona Hartner a slabit 12 kilograme dupa ce un specialist i-a citit in ochi. Afla totul despre aceasta metoda de slabit surprinzatoare!

Rona Hartner a slabit 12 kilograme dupa ce un specialist i-a citit in ochi. Afla totul despre aceasta metoda de slabit surprinzatoare! Rona Harter a slabit 12 kilograme
Actrita si cantareata Rona Hartner a reusit sa slabeasca nu mai putin de 12 kilograme intr-un timp foarte scurt, dupa ce a apelat la serviciile unui specialist care citeste in iris.

Rona Harter a ramas extrem de impresionata de aceasta metoda de slabit uimitoare si a marturisit ca a avut rezultate foarte rapide.

"M-am dus la un specialist si mi-a citit in ochi, mai precis in iris. In felul acesta se si pot diagnostica boli. Dupa ce m-a consultat, mi-a spus sa consum mai putine proteine si mai multe legume si fructe. L-am ascultat si in doar cateva luni am reusit sa dau jos 12 kilograme", a marturisit Rona Hartne, pentru ziarulring.ro.
Rona Hartner

Pe langa acest consult, Rona Hartner a dezvaluit ca mai are cateva secrete in ceea ce priveste silueta, de la care nu se abate niciodata.

"Dorm, nu fumez, nu beau. Pe la 20 de ani ma trezeam la 2 noaptea si ma duceam in discoteca si dansam pana la 6 dimineata. Este o ticneala pe care trebuie sa o faci la 20 de ani. Dar acum, noaptea-i noapte! Si m-am ferit cat am putut de mult de produsele toxice. M-au ajutat anumite regimuri de detoxifiere, pe care le utilizez mai ales in perioade de stres, ca am parte de el din plin. Si incerc sa mananc sanatos. Mai bine putin si sanatos decat mult si prost. Nu mai mananc carne de porc, prefer pestele, mancarurile moi, condimentate si legumele. Nu sunt vegetariana, dar mananc lejer si la ore fixe. Asta e foarte important. La prima ora beau un milshake din lapte de migdale, cu banane si cu nuci si asta imi tine de foame. Daca mi se face foame pana in 12, mai mananc un mar. La pranz, mananc mult verde, ca in Franta, multa salata, fasole verde", , a adaugat Rona.

Articole recomandate

Rona Hartner canta si danseaza gypsy-balcanic cu Zuralia La Historia! Rona Hartner canta si danseaza gypsy-balcanic cu Zuralia La Historia!
Zuralia si Rona Hartner vin sa cante si sa ne incante joi, 5 iunie, de la ora 19.00, La Historia, in Centrul Vechi.Printre piesele de succes ale trupei, amintim " Sukar Transylvania", melodia ce vorbeste despre locurile minunate ale Romaniei, despre bucurie, obiceiuri frumoase si ospitalitate. Ea a