Rona Hartner, condusa pe ultimul drum. Cum a cerut artista sa fie inmormantata. Primul sot al vedetei, distrus de durere

Rona Hartner, condusa pe ultimul drum. Cum a cerut artista sa fie inmormantata. Primul sot al vedetei, distrus de durere
  calendar_month   update 01 Dec 2023, ora: 13:48      
Rona Hartner a fost inmormantata astazi, 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Regretata artista a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala, asa cum a dorit.

Sicriul artistei a stat inchis si a fost acoperit cu pozele Ronei Hartner, dar si cu flori precum crizanteme, trandafiri si crini. Toate fotografiile o infatisaza pe artista cu zambetul pe buze, asa cum a fost toata viata ei, o fire vesela si foarte optimista.

Rona Hartner este condusă astăzi, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, pe ultimul drum. Regretata artistă va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

Sicriul actriței este închis, așa cum anunțase sora ei, iar acesta a fost acoperit cu pozele Ronei Hartner, dar și cu flori: crini, trandafiri, crizanteme. Toate fotografiile lipite pe sicriu o arată pe artistă cu zâmbetul pe buze, așa cum obișnuia să fie mereu.

Cristi Brancu a dat detalii despre înmormântarea Ronei Hartner: „Repatrierea a costat 5.500 de euro, sicriul este închis, iar Rona este îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, de mireasă”.

La inmormantare a participat si primul sot al Ronei Hartner

Desi s-a tot zvonit ca primul sot al Ronei Hartner, Rocco Sedano, nu va participa la inmormantarea artistei, acesta si-a facut aparitia la Cimitirul Bellu, alaturi de fiica sa, Rita, in varsta de 15 ani.

Rona Hartner si Rocco Sedano s-au cunoscut in anul 2007. Cei doi au divortat in 2009, insa au pastrat legatura de dragul fiicei lor. Artista a marturisit la un moment dat ca a pus punct casniciei sale pemtru ca dansatorul argentinian era un barbat gelos si a refuzat sa se casatoreasca cu ea religios. Acum, după ce Rona Hartner a murit, bărbatul nu a făcut declarații publice, însă a luat legătura cu Rinda Hartner, care i-a fost cumnată.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

girl i feel like a boy
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right