Rona Hartner, pe moarte. Anuntul tulburator facut de sora artistei: "Isi traieste ultimele clipe"

Rona Hartner, pe moarte. Anuntul tulburator facut de sora artistei: "Isi traieste ultimele clipe"
  calendar_month   update 22 Nov 2023, ora: 18:52      
Vesti triste despre Rona Hartner! Starea artistei, diagnosticata in urma cu cateva luni cu cancer la plamani si creier, s-a agravat, iar sora ei Rinda, a anuntat ca actrita isi traieste ultimele clipe.

"Buna seara la toata lumea,Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el“.

Rona Hartner, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticata in urma cu cateva luni cu cancer la plamani si creier. Vedeta a urmat un tratament care parea sa aiba rezultate, insa la doar o luna boala nemiloasa a reaparut.

„Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

Cântăreața a mărturisit că nu se simte bine, de aceea medicii i-au interzis orice activitate care ar putea să o afecteze și mai mult.

Drept urmare, toate proiectele sale au fost puse pe pauză.„Mai aveam concerte, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul. Nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă. Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap“, a povestit Rona Hartner, conform Playtech.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

I
  • person

    "iluzia e o chestie cool atunci cand o consideri doar ca un patrat de ciocolata si nu toata tabla"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right