Scandal de proportii la sotii Prigoana acasa! Adriana se teme de sotul ei: "Ma tem pentru viata mea. M-a amenintat ca ma impusca in cap"

Scandal de proportii la sotii Prigoana acasa! Adriana se teme de sotul ei: "Ma tem pentru viata mea. M-a amenintat ca ma impusca in cap"
  calendar_month   update 28 Mai 2014, ora: 08:54       person Adriana Bahmuteanu
Scandalul dintre sotii Prigoana a luat amploare, iar jignirile reciproce nu mai sunt suficiente. Mai mult, Adriana Bahmuteanu se teme pentru viata ei si a marturisit ca sotul ei ar fi amenintat-o cu arma.

Intregul scandal dintre cei doi pare desprins din filme, iar ultimul eveniment ce a avut loc vine sa confirme faptul ca pentru sotii Prigoana nu mai exista cale de intoarcere. Silviu nu i-a dat voie sotiei sa intre cu masina in curte, lucru care a facut-o pe aceasta sa faca cateva marturisiri socante despre sotul ei.

"Masina trebuie sa fie parcata la adresa care apare in talon. Uitati-va ce domiciliu apare pe talon (n.r. pe talon este adresa Cameliei Enciu)", a explicat omul de afaceri la Antena 1.


"Poate sa faca ce vrea, e casa lui. O sa imi las masina aici, in strada! Imi este frica sa intru in casa. La subsol are arme, pusti, pistoale. Imi zicea mereu ca o sa ma gaseasca politia impuscata in cap si o sa spuna ca m-am impuscat, ca sunt nebuna", a spus Adriana Bahmuteanu.

"Imi este teama. Cred ca va fi masina vandalizata, asa a patit si prietena mea Camelia. Unde sa ma incui cu copiii mei?", a completat ea.

"Minte ca am amenintat-o", a declarat Prigoana. El a explicat ca Adriana poate intra in casa, doar masina ei nu are ce cauta in curte.
Recomandari