Scandal in showbiz. Iulia Albu este pusa la zid!

Scandal in showbiz. Iulia Albu este pusa la zid!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
08 Nov 2013, 09:25
  update
Actualizat
08 Nov 2013, ora: 09:27
  photo_cameraIulia Albu     person Adina Buzatu
Adina Buzatu a reusit sa creeze un adevarat scandal in care a implicat-o pe Iulia Albu, totul pornind de la o reclama pentru un produs.

Adina Buzatu a lansat zilele trecute un parfum, iar reclama facuta pentru produs a creat un adevarat scandal intre creatoarea parfumului si Iulia Albu. In aceeasi seara in care Adina Buzatu l-a prezentat publicului pe antrenorul ei de fitness, Bo Pricop, si protagonistul pictorialului indraznet, Iulia Albu a postat pe o retea de socializare o reclama asemanatoare, glumind astfel pe seama reclamei prezentate de Adina Buzatu.

97969.jpg

66370.jpg

Raspunsul Adinei Buzatu a venit imediat: "Nuditatea in campaniile publicitare e o idee clasica, reinterpretata de-a lungul timpului de multe branduri si multi fotografi. Disperarea constanta cu care doamna Albu se agata de persoanele care isi vad de munca, de cariera lor se explica simplu prin lipsa de preocupari si rezultate palpabile. De vorbit vorbim cu totii, insa putini suntem cei care facem ceva. Astept cu interes prima realizare profesionala care sa-i apartina cu adevarat si suta la suta domniei sale", a precizat Adina.

Sursa: Libertatea.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Cine suntem?
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Answear Lab Bluza femei
Shop Ele.rochevron_right