Skip to article

Scandal la cea de-a doua nunta a Laurei Cosoi. Un barbat dezbracat a facut show

Scandal la cea de-a doua nunta a Laurei Cosoi. Un barbat dezbracat a facut show
Laura Cosoi a imbracat din nou rochia de mireasa in acest weekend, la Targu Mures, unde a avut cea de-a doua petrecere de nunta. Petrecerea nu a fost lipsita insa de peripetii. Un barbat a facut scandal, deranjandu-i pe invitati.

Asa cum le sta bine unor vedete, Laura Cosoi si Cosmin Curticapean nu s-au multumit cu o singura nunta, cea de saptamana trecuta de la Iasi. Mirii au mai dat o petrecere, de data aceasta in Ardeal, de acolo de unde este omul de afaceri. De data aceasta party-ul a avut un aer traditional, toti invitatii - circa 300 la numar - purtand costume populare.

scandal nunta laura cosoi


Un incident mai putin obisnuit a fost cat pe ce sa ii strice petrecerea, scrie wowbiz.ro. Ca sa ajunga pe insula, unde era organizata nunta, invitatii au trebuit sa treaca lacul pe un ponton plutitor.

Lacul este insa loc de agrement si cum nunta a avut loc sambata, foarte multa lume venisesa sa se relaxeze la umbra copacilor sau sa faca o baie in lac. Un barbat care inota in zona s-a aratat deranjat de traficul intens de pe lac care ii stricase, se pare, linistea si a inceput sa se certe cu invitatii. Protestatarul dezbracat s-a prins cu mainile de marginea pontonului si cu greu a putut fi calmat si dat la o parte.

Laura Cosoi, din nou mireasa. Cum arata rochia de mireasa de la cea de-a doua cununie!


Nu este singurul incident neplacut care a avut loc. Saptamana trecuta, la cununia care a avut loc la Iasi Laura Cosoi s-ar fi enervat foarte tare cand a vazut pe site-ul de cancan WOWbiz.ro fotografii realizate in biserica, cu pregatirile care se faceau in lacasul de cult, asta desi le ceruse celor care se ocupau de organizarea nuntii sa nu permita accesul niciunui jurnalist.

Articole recomandate

Laura Cosoi, din nou mireasa. Cum arata rochia de mireasa de la cea de-a doua cununie! Laura Cosoi, din nou mireasa. Cum arata rochia de mireasa de la cea de-a doua cununie!
Laura Cosoi petrece la cea de-a doua nunta pe care a organizat-o la Targu Mures, orasul natal al sotului sau, Cosmin Curticapean. Vedeta a imbracat din nou rochia de mireasa si a facut si cea de-a doua cununie religioasa. Astazi, Laura Cosoi a imbracat aceeasi rochie de mireasa pe
Laura Cosoi o ataca pe Iulia Albu: "Povestea voalului meu este speciala" Laura Cosoi o ataca pe Iulia Albu: "Povestea voalului meu este speciala"
Laura Cosoi a fost aspru criticata dupa nunta sa de fashion editorul Iulia Albu. Aceasta a acuzat-o pe actrita ca a copiat indeaproape rochia de mireasa pe care a purtat-o Kate Moss. Pentru ca nu a vrut sa lase lucrurile asa, Laura Cosoi a postat pe blogul sau personal un mesaj.
Laura Cosoi, din nou mireasa in acest weekend. Face a doua nunta la Targu Mures! Laura Cosoi, din nou mireasa in acest weekend. Face a doua nunta la Targu Mures!
La o saptamana dupa ce s-a cununat religios la Iasi, Laura Cosoi va imbraca din nou rochia de mireasa. Vedeta va mai face o petrecere de nunta in orasul natal al sotului sau, omul de afaceri Cosmin Curticapean, care este din Targu Mures. "Cum suntem amandoi din zone diferite ale
Laura Cosoi nu are voie sa divorteze! Iata motivul! Laura Cosoi nu are voie sa divorteze! Iata motivul!
Laura Cosoi este botezata in religia si, potrivit doctrinei, vedeta nu are voie sa divorteze. Conform religiei catolice, doi soti pot divorta, dar vor ramane uniti in fata lui Dumnezeu pentru toata viata. Cu alte cuvinte, cununia religioasa nu se oficiaza decat o data in viata si nu poate
Cea mai frumoasa zi s-a transformat in cosmar. Laura Cosoi, nervoasa chiar in ziua nuntii! Cea mai frumoasa zi s-a transformat in cosmar. Laura Cosoi, nervoasa chiar in ziua nuntii!
Laura Cosoi a avut parte un moment de maxima tensiune chiar in ziua nuntii. Vedeta a fost instiintata vineri, chiar inainte de nunta cu cateva ore, ca un tabloid a publicat o serie de fotografii si materiale, in care era prezentat in amanunt Conacul Polizu si ce pregatirile care se faceau