Skip to article

Scandal la Eurovision: Ozana si Matilda Pascal Cojocarita infrante prin "pile" si "nepotisme"

Scandal la Eurovision: Ozana si Matilda Pascal Cojocarita infrante prin "pile" si "nepotisme" Scandal la Eurovision: Ozana si Matilda Pascal Cojocarita infrante prin "pile" si "nepotisme"
A devenit deja o traditie, ca in fiecare an concursul Eurovision sa provoace un scandal national.

Daca pana acum spiritele se incingeau abia la final, dupa anuntarea castigatorului, anul acesta lucrurile s-au precipitat inca de la prima etapa.

Ieri au fost anuntate cele 12 piese care vor intra in finala nationala, iar nemultumirile au inceput sa apara.

Matilda Pascal Cojocarita si trupa Cobzality au ratat calificarea si au de gand sa depuna contestatie. Ei insinueaza ca s-ar fi decis si "pe pile", dand ca exemplu calificarea trupei Bere Gratis, al carui solist, Mihai Georgescu, este sotul Lianei Stanciu, sefa delegatiei Eurovision.

"Avem dreptul de a contesta, asa ca ne vom folosi de aceasta prevedere a regulamentului. Nu vrem sa comentam anumite aspecte legate de relatiile stranse dintre anumite formatii si sefi din TVR", au declarat membrii trupei Cobzality.

Reactia Ozanei Barabancea, o alta voce de valoare de la noi care a iesit din competitie, face referire tot la nepotismele din TVR:

"Eu stiu ca piesa mea este foarte antrenanta, vizualizarile spun multe, multumesc celor care ne sustin. Si sper sa scapam de nepotisme , macar in concursurile cu traditie....si pe banii statului".

Marea surpriza de anul acesta este Naomy, travestitul care a incercat ani la rand la Eurovision. El merge mai departe si are sanse sa reprezinte Romania la finala de la Copenhaga. Naomy are un sfat pentru concurentii care au pierdut calificarea:

"Despre aceasta formatie, Cobzality, nu am auzit, pe doamna Matilda Pascal Cojocarita o cunosc personal. Acum, ce sa fac? Scandaluri si nemultumiri sunt in fiecare an. Eu de cate ori am picat preselectiile ce era sa fac, sa ma cert cu juriul de fiecare data? Asa e in viata, mai castigi, mai pierzi. Nu eu sunt juriul, nu eu am decis", a declarat el pentru Cancan.ro.

Alte articole despre
Eurovision 2014

Articole recomandate

Premiera la Eurovision: O cantareata de muzica populara participa la editia din acest an Premiera la Eurovision: O cantareata de muzica populara participa la editia din acest an
Au mai ramas doar cateva zile pentru inscrierea la Eurovision. Pe 19 si 20 februarie vor avea loc preselectiile in urma carora se vor alege cele 12 piese ce vor participa la selectia nationala.Una dintre cele 12 va fi aleasa pe 1 martie de public si de juriul de specialitate pentru a reprezenta
Decizia Ozanei Barabancea dupa ce a fost inlocuita in juriul "Te cunosc de undeva" Decizia Ozanei Barabancea dupa ce a fost inlocuita in juriul "Te cunosc de undeva"
Ozana Barabancea a fost inlocuita din juriul "Te cunosc de undeva", iar aceast lucru a provocat o uriasa tristete in randul fanilor sai.Chiar daca nu mai apare la televizor in fiecare sambata, Ozana nu are de gand sa stea degeaba si mai ales nu concepe sa ii dezamageasca pe cei care o iubesc si o
Nedreptate la Eurovision?Transsexualul Naomy, mai tare ca Ozana, VH2 si Matilda Pascal Cojocarita Nedreptate la Eurovision?Transsexualul Naomy, mai tare ca Ozana, VH2 si Matilda Pascal Cojocarita
Preselectiile pentru concursul Eurovision s-au incheiat si au fost anuntate cele 12 melodii castigatoare, care vor ajunge in finala nationala. Una dintre ele va reprezenta Romania la finala concursului, care anul acesta se va desfasura in Danemarca.In fiecare an preselectiile nationale au fost