Scandal urias intre Oana Roman si sora ei: "Mama mi-a rupt inima. Se trezeste noaptea si urla dupa Catinca"

Scandal urias intre Oana Roman si sora ei: "Mama mi-a rupt inima. Se trezeste noaptea si urla dupa Catinca"
  calendar_month   update 08 Feb 2023, ora: 16:50      
Oana Roman trece prin momente foarte dificile. S-a despartit de sotul ei, Marius Elisei, iar acum este in conflict si cu sora ei Catinca, pe care o acuza ca nu si-a mai vizitat mama la azil, desi aceasta din urma sufera enorm si o striga non-stop.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima, m-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, apoi a spus că eu mint și că ea o să meargă. Ei bine nu a fost și asta e foarte urât”, a subliniat Oana Roman.

Dupa despartirea de Marius Elisei, Oana a marturisit ca a avut multe de indurat in perioada casniciei.

Oana Roman a dat de înţeles că a trăit un adevărat coşmar în cei zece de ani de relaţie cu Marius Elisei. Vedeta a făcut dezvăluiri şocante după ce s-a despărţit de bărbatul alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă ani.„Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe IInstagram.

Recomandari