Secretul Paulei Seling pentru un par lung si sanatos. Tehnica speciala pe care o foloseste cand il usuca

Secretul Paulei Seling pentru un par lung si sanatos. Tehnica speciala pe care o foloseste cand il usuca
  calendar_month   update 26 Mar 2023, ora: 15:20      
Paula Seling are un par de invidiat. De ani buni, artista impresioneaza cu podoaba sa capilara, iar recent a dezvaluit si cateva dintre secretele care au ajutat-o de-a lungul timpului sa isi pastreze parul sanatos.

Ea nu își vopsește niciodată părul, are grijă să îl hidrateze și are un întreg ritual atunci când în usucă.

„Mă bucur că dă roade, de ani de zile. Era o vorbă, că la noi în Maramureș e „musai să ai părul lung și strălucitor”. Bunica mea a avut părul lung toată viața ei și era important să îl mențină sănătos. Eu am constatat că este foarte important, dacă poți, să nu îl vopsești, iar dacă îl vopsești, să fii foarte blând cu el. Iar atunci când îl speli, să îi aplici mască sau balsam. Eu fac asta de fiecare dată. Simt diferența dacă nu am un balsam competitiv sau o mască competitivă, pentru că începe să se electrizeze și să se rupă ușor, se lipește de toate cele, mai ales iarna. Și atunci, îi aplic aceste măști sau balsam, care neapărat trebuie să fie foarte hidratant.

Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul în el. După aceea nu mă mai ating cu perii de el, decât cu un anumit tip de perie, cu trei rânduri de păr, nu e natural părul, pentru că nu folosesc păr natural, dar este foarte fin și se descâlcește ușor părul. Fiind un păr foarte lung, trebuie periat, dar cu atenție. Și niciodată nu îl bruschez, îl perii de la vârf spre rădăcină, ușor, ușor. Niciodată nu fac asta pe grabă pentru că se rupe. Este o preocupare, o grijă în plus pe care o am și m-am obișnuit așa. E pe termen lung, adică nu se vede de la o zi la alta, sau de la o lună la alta, ci se vede în timp. Așa cum îți tratezi părul, așa te va răsplăti și el”, a declarat Paula Seling în emisiunea Oracolul vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Recomandari