Semn divin la inmormnatarea Mioarei Roman. Ce s-a intamplat cu coliva cu foita de aur

Semn divin la inmormnatarea Mioarei Roman. Ce s-a intamplat cu coliva cu foita de aur
  calendar_month   update 26 Feb 2024, ora: 17:16     web playtech,ro  
Mioara Roman a fost condusa luni, 26 februarie, pe ultimul drum. Oana si Catinca Roman au pregatit o inmormantare fastuoasa pentru mama lor. Si-au dorit ca aceasta sa aiba parte de un eveniment cu fast, precum personalitatea ei impozanta.

Mioara Roman a fost transportata cu o limuzina de lux la Cimitirul Reinvierii din Bucuresti, slujba a fost oficiata de patru preoti si i-a fost pregatita coliva cu foita de aur de 24 de karate, dupa cum a dezvaluit Gabriela Lucutar, organizatoare de ceremonii funerare.

Tot Gabriela Lucutar a dezvaluit ca a avut parte si de o minune in timp ce pregatea coliva.

„Foiţa de aur de 24 de karate s-a așezat precum lacrima”„Este o colivă cu foiţa de aur de 24 de karate. În timp ce o ornam, m-a sunat Oana (Roman – n.r.). Eu aş fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşeză precum lacrima. Erau lacrimile Oanei…I-am şi spus acest detaliu. A rămas aşa ornată. Singure s-au aşezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoţionant.Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar şi lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună pentru Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în linişte. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea”, a declarat organizatoarea ceremoniilor funerare, Gabriela Lucuţar, pentru Playtech Știri.


Citeste continuarea pe playtech,ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right