Sezonul despartilor in showbiz! Alina Puscas a anuntat ca divorteaza

Sezonul despartilor in showbiz! Alina Puscas a anuntat ca divorteaza
  calendar_month     photo_cameraAlina Puscas    
Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", a anuntat ca s-a separat de sotul sau, Viktor, dupa doar un an de mariaj. Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca din luna octombrie a anului trecut, insa abia acum Alina Puscas a hotarat sa marturiseasca.

Prezentatoarea de la Antena 1 a marturisit ca din luna octombrie si pana acum a incercat sa isi salveze casnicia, insa tot efortul a fost in zadar.

"Anul trecut, intr-adevar, au aparut niste zvonuri ca ne-am despartit ... Ne-am despartit din octombrie 2013. Am incercat pana acum vreo 3 saptamani, cand am luat o decizie finala, sa ne reimpacam, sa ne regasim...Nu am reusit si am considerat ca e momentul sa ne separam definitiv.

Cred ca facem parte din acea categorie de oameni care se sperie de acte. Ne-am casatorit in mai anul trecut, dupa o relatie de 4 ani. Dupa niciun an de casatorie, ceva nu a mai functionat. La sfarsitul lunii aprilie o sa iasa actele de divort la notar. Bine ca nu avem copii, ar fi fost implicatiile mai dureroase", a declarat Alina Puscas.

Realizatoarea TV a marturisit ca s-a despartit de sotul sau in conditii amiabile si chiar au ramas prieteni.

Culmea, acum suntem intr-o relatie mai buna de prietenie decat acum cinci luni, cand au inceput reprosurile. Eu il voi respecta pana in panzele albe, pentru ca este omul care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente...si nu o sa uit niciodata asta. Mi-e drag si acum...", a marturisit prezentatoarea TV.
Recomandari