Skip to article

Smiley are probleme cu ANAF-ul. Vedeta a ajuns pe lista executatilor silit!

Smiley are probleme cu ANAF-ul. Vedeta a ajuns pe lista executatilor silit!
ANAF-ul nu mai iarta pe nimeni, indiferent de nume si pozitie sociala. Smiley a ajuns si el in atentia ANAF-ului.

Artistul are probleme cu institutia care administreaza impozitele in Romania. Este vorba despre o executare pe care Andrei Tiberiu Maria, numele real al artistului, a contestat-o in instanta. Actiunea a fost demarata de Smiley in urma cu o luna, insa judecatorii de la Pitesti (orasul natal al cantaretului) nu au fixat inca primul termen al procesului, potrivit wowbiz.ro.

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti romani si se spune ca a reusit de mult sa faca un milion de euro din muzica. Firma lui de productie realizeaza peste 100.000 de euro pe an, insa din concerte el realizeaza mult mai mult de atat. Presa a scris ca in anul 2013, el a produs 600.000 de euro doar din spectacole.

Alte articole despre
Smiley

Articole recomandate

Laura Cosoi, marturisiri uimitoare despre despartirea de Smiley: "Am simtit ca mi s-a luat un val de pe fata" Laura Cosoi, marturisiri uimitoare despre despartirea de Smiley: "Am simtit ca mi s-a luat un val de pe fata"
In urma cu 7 ani, Laura Cosoi si Smiley se iubeau nebuneste. Timpul a trecut insa, iar la un moment dat cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate.

Daca atunci, niciunul dintre ei nu a dorit sa vorbeasca despre despartire, recent, Laura Cosoi si-a deschis inima si a facut declaratii
Adevarul despre noua iubita a lui Smiley. Cine este concurenta de la "Romanii au talent" care l-a cucerit pe artist! Adevarul despre noua iubita a lui Smiley. Cine este concurenta de la "Romanii au talent" care l-a cucerit pe artist!
Smiley iubeste din nou! Artistul s-a indragostit de una dintre finalistele show-ului "Romanii au talent".

Cea care i-a furat inima cantaretului se numeste Oana Zara. Speculatii despre aceasta idila au existat inca din preselectii, insa vineri seara, cand a avut loc marea finala, Smiley nu
Laura Cosoi, prima reactie dupa intalnirea neasteptata cu Smiley! Laura Cosoi, prima reactie dupa intalnirea neasteptata cu Smiley!
Laura Cosoi si Smiley au trait o poveste de dragoste timp de cinci ani. Cei doi s-au despartit insa in urma cu trei ani, iar Laura si-a refacut viata amoroasa dupa 5 luni de la despartire. Cei doi s-au intalnit insa intamplator de curand intr-un mall din Capitala. Situatia a fost una stanjenitoare,
Smiley are o noua iubita. Uite cum arata! Smiley are o noua iubita. Uite cum arata!
Dupa ani buni, Smiley s-a afisat pentru prima oara in compania unei noi femei. Daca in urma cu cateva luni s-a tot zvonit ca artistul ar avea o relatie amoroasa cu dansatoarea Raluca Netca, se pare ca acum Smiley si-a schimbat usor gusturile in materie de femei. De la blonde a trecut la brunete.
Smiley si Laura Cosoi, intalnire de gradul 0. Uite unde au dat nas in nas! Smiley si Laura Cosoi, intalnire de gradul 0. Uite unde au dat nas in nas!
Smiley si Laura Coso au dat nas in nas la cinema. Cei doi fosti iubiti au fost surprinsi la mall zilele trecute. Cei doi nu au trecut unul pe langa celalalt ca si cum nu s-ar cunoaste, ci s-au salutat si sarutat pe obraz. Laura era la film cu iubitul, in vreme ce Smiley venise insotit de gasca lui