Smiley si Gina Pistol, luna de miere intr-un loc spectaculos. Unde vor pleca dupa nunta

Smiley si Gina Pistol, luna de miere intr-un loc spectaculos. Unde vor pleca dupa nunta
  calendar_month   update 31 Mai 2023, ora: 18:57      
Smiley si Gina Pistol au avut o nunta de vis, fix asa cum si-au dorit. Au fost alaturi de ei peste 300 de invitati, iar totul a iesit asa cum si-au dorit. Acum, proaspetii miri se pregatesc pentru luna de miere, care au primit-o cadou de la nasii lor.

Cei doi vor petrece cateva zile intr-un loc de vis, in sudul Frantei, iar Smiley a marturisit ca fost impresionat de darul nasilor.

„Plecăm săptămâna viitoare. Luna de miere este cadou de la nași, ca să înțelegeți. Ei au zis 'Băi, hai că vă trimitem noi undeva unde e frumos'. Nu am fost niciodată în sudul Franței și ne-au surprins cu cadoul acesta senzațional, și abia așteptăm să mergem”.

Nu o vor lua pe fetita lor in luna de miere

Smiley a dezvaluit ca in luna de miere vor pleca doar ei doi, micuta Josephine va ramane acasa, mai ales ca ii asteapta o calatorie lunga.

Smiley și Gina Pistol nu au de gând să o ia pe micuța Josephine cu ei. Artistul spune că fata, în vârstă de doi ani, este prea mică pentru o astfel de călătorie. Și, în plus, fiind vorba despre luna de miere, vrea să petreacă timpul exclusiv cu proaspăta sa soție.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță.

Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm” – a dezvăluit Smiley, într-un interviu, la Pro TV.

„Băi, am uitat… Deci, acum, i-am zis Ginei ‘Buchetul l-ai aruncat?’. Nici buchetul nu l-a aruncat. Eu nu prea țin de superstițiile astea de nicio culoare. Eram mult prea absorbit de toată povestea asta cu ceremonia religioasă și n-am fost atent la alte lucruri. Sunt convins că ne-au scăpat astea. Deci, îți dai seama că Gina a uitat să mai arunce buchetul, l-a luat acasă. Nu am avut momente din astea cu dansul băieților, cu dansul fetelor. A fost o distracție la comun.

Gina a uitat sa arunce buchetul la nunta

Distractia a fost in toi la nunta celor doi, iar mirii au fost si eu foarte fericiti. S-au distrat de minune, astfel ca mireasa a uitat sa mai arunce si buchetul de flori, asa cum este traditia.

"Chiar îi spuneam Ginei că m-am bucurat foarte tare că evenimentul în sine, adică petrecerea în sine n-a fost despre noi, adică noi am creat contextul și toată lumea s-a distrat. Toți oamenii de acolo se cunoșteau între ei, s-au revăzut, toți au fost puși pe distracție, m-am bucurat atât de tare că s-au simțit bine. Unii au uitat când au plecat, de ce au plecat, au uitat cum au ajuns acasă. Adică, chiar a fost o petrecere așa cum trebuie să fie o petrecere de nuntă. Mă bucur că toată lumea s-a distrat. Toți ne-au dat mesaje că a fost foarte frumos” – a mai precizat el.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre cum sa-ti mentii silueta
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right