Soc: Andreea Banica divorteaza? Vedeta a renuntat la verigheta!

Soc: Andreea Banica divorteaza? Vedeta a renuntat la verigheta!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
05 Oct 2014, 11:34
        person Andreea Banica
Soc total in showbiz. Andreea Banica a fost surprinsa zilele trecute la un eveniment monden fara verigheta. Vedeta a recunoscut ca nu mai poarta inelul de cuninie, insa a avut o explicatie uimitoare in acest sens.

Artista a marturisit ca isi lasa verigheta acasa de cele mai multe ori, deoarece se joaca cu ea si ii este teama sa nu o piarda. Gurile rele sustin insa ca Andreea si sotul sau, Lucian Mitrea ar avea probleme in casnicie.

"Am un defect, un tic. Nu suport inelele pe degete si nici verigheta, ma joc cu ele si le scot fara sa-mi dau seama. De fiecare data cand plec la concerte imi las verigheta acasa, tocmai de teama sa nu o pierd. Ma joc cu ea si efectiv nu-mi dau seama cand o scot de pe deget, asa ca prefer sa o las acasa. O port doar la ocazii importante. Altii divorteaza, nu noi. Noi suntem foarte bine impreuna. Nu verigheta ne tine impreuna. De exemplu, Lucian a pierdut-o pe a lui de cativa ani. La un moment dat, o purta la gat, pe un lantisor, dar nu stie pe une le-a uitat. Daca nu purtam verighetele nu inseamna ca ne despartim, suntem foarte bine", a declarat Andreea Banica pentru cancan.ro.

Andreea Banica si Lucian Mitrea sunt impreuna de 18 ani. Cei doi au mai avut probleme in casnicie in urma cu cativa ani, cand Lucian Mitrea a fost surprinsa impreuna cu tanara misterioasa.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Da!
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Sandale Body Negre
Shop Ele.rochevron_right