Sora Ronei Hartner, acuzatii grave la adresa fostului sau cumnat Rocco Sedano: "Scopul lui este sa o indeparteze de familie"

Sora Ronei Hartner, acuzatii grave la adresa fostului sau cumnat Rocco Sedano: "Scopul lui este sa o indeparteze de familie"
  calendar_month   update 02 Dec 2023, ora: 17:16      
Rinda Hartner, sora regretatei artiste Rona Hartner, a dezvaluit ca nu are o relatie buna cu fostul sau cumnat Rocco Sedano, primul sot al artistei. Aceasta a marturisit ca nu are deloc incredere in acesta si nu a vazut cu ochi buni nici venirea sa la inmormantarea artistei.

Rinda este de parere ca Rocco isi doreste sa o indeparteze pe Rita Sumalya de familia ei. Cu toate acestea, a ales sa aiba o atitudine pasnica fata de el la inmormantarea surorii sale.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a declarat Rinda Hartner, conform Click.ro.

Rocco Sedano ar fi fost absent in viata fiicei sale

Rinda i-a adus acuzatii grave fostului sau cumnat, despre care a spus ca nu l-a interesat deloc viata nepoatei sale Rita, dupa divorul de Rona si ca acesta ar avea acum intentii ascunse.

„A venit cu ideea și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el. Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a declarat Rinda Hartner, sora Ronei.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Magia sarutului
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right