Sotia lui Iosif Rotariu a murit! Ultimele ei cuvinte au fost sfasietoare, ce i-a spus sotului sau

Sotia lui Iosif Rotariu a murit! Ultimele ei cuvinte au fost sfasietoare, ce i-a spus sotului sau
  calendar_month        
Iosif Rotariu, devastat de durere! Dana Rotariu, sotia sa, a pierdut lupta cu viata duminica, 26 mai, la ora 4.00 dimineata. Diagnosticul de cancer i-a fost fatal, desi in vara anului trecut i-au fost extirpate doua tumori la colon. Din nefericire, celulele canceroase s-au raspandit ulterior la plamani.

Dana Rotariu a fost o femeie si o mama extraordinara. La inceputul lunii mai, starea ei de sanatate s-a deteriorat grav, iar medicii au dat un verdict sumbru. Dupa interventiile din Turcia, unde i-au fost indepartate tumorile de la colon, boala a recidivat, afectandu-i plamanii. Dana a pierdut lupta cu cancerul duminica dimineata.

Ultimele ei cuvinte au fost sfasietoare

Parca simtind ca sfarsitul este aproape, sambata seara, Dana i-a spus sotului sa aiba grija de copii.
„A murit in somn. Am dormit impreuna si pe la 5 m-am trezit si era moarta. Aseara se simtea foarte rau. Ultimele ei cuvinte au fost sa am grija de copii”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

La inceputul lunii, Iosif Rotariu declara ca, desi au fost in Turcia sa faca chimioterapie, dupa care au revenit in tara si au incercat si in Romania la un spital din orasul lor natal, in Timisoara, totul a fost in zadar: medicii i-au spus ca sotia sa nu mai are multe zile de trait.

„Sotia este foarte rau. Acum este sub un puternic tratament medicamentos si este din ce in ce mai rau. Vedem cat o sa mai fie, cat o sa mai traiasca. Medicii mi-au zis ca nu mai are multe zile de trait. A ajuns acum sa cantareasca 35 de kilograme. Lucurile merg din rau in mai rau. Are cancer in metastaza si boala avanseaza foarte rapid. De Paste, am stat cu ea prin spitale, este rau. Nu mai are multe zile de trait”, a spus pIosif Rotariu, la inceputul lunii mai.

Dana Rotariu a luptat cu toate puterile pentru copiii sai inainte de a se imbolnavi. In ultimii 15 ani, familia a fost nevoita sa treaca prin numeroase incercari medicale. Kassandra, fetita salvata si adoptata de sotii Rotariu dupa ce a fost mutilata de bunica sa, a suferit peste 50 de operatii. De asemenea, Kassandra nu este singurul lor copil adoptat.
Sotii Rotariu au adoptat si un baiat, Cristian, care a avut de asemenea nevoie de ingrijiri medicale constante. Cristian a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 3 ani si a avut nevoie de o pompa de insulina pentru a evita cele sase injectii zilnice.

Recomandari