Sotia lui Rudel Obreja, mesaj sfasietor dupa inmormantare: "Mi-as fi dorit mult si as fi dat orice din viata ca sa il strang in brate azi"

Sotia lui Rudel Obreja, mesaj sfasietor dupa inmormantare: "Mi-as fi dorit mult si as fi dat orice din viata ca sa il strang in brate azi"
  calendar_month   update 15 Mar 2023, ora: 22:26      
Rudel Obreja a fost condus marti pe ultimul drum. La cateva ore dupa inmormantarea fostului campion la box, Antonia, sotia lui Rudel Obreja, a transmis un mesaj sfasietor.

Rudel Obreja s-a stins pe 12 martie, dupa ce conducerea penitenciarului in care a fost incarcerat i-a refuzat consultul timp de doua luni. Fostul mare camion la box s-a luptat cu multa demnitate si curaj, timp de mai multe luni, cu o boala necrutatoare.

"Rudel nu a murit, el doar nu va mai fi langa noi. El ramane insa cu toate realizarile lui, ramane ca si personalitate sportiva. Rudel Obreja a fost vicepresedintele Federatiei Mondiale de Box Amator. A fost primul roman care a ocupat aceasta functie in forurile internationale. A fost primul boxer din lume care a dat knockout in casca. El va continua sa existe prin copiii lui, pe care ii iubea extrem de mult.

Ma bucur ca este iubit de natiune. Ma bucur ca au venit oameni importanti si dragi sufletului lui si sa il conduca astazi pe ultimul drum. Mi-as fi dorit mult si as fi dat orice din viata ca sa il strang in brate azi, ca sa isi vada copiii crescand... El nu trebuia sa ajunga in inchisoare pentru ca nu a facut nimic ca sa ajunga acolo. El a ajuns acolo din alte considerente despre care nu vreau sa vorbesc acum. El era un om demn, dedicat, un patriot care isi iubea tara. I s-a propus sa plece de neumarate ori, dar ales sa ramana aici pentru ca isi iubea tara cu toata fiinta sa. Nici macar cand a fost pus la zid si ciuruit, el a ramas aici", a adeclarat Antonia Obreja, la Realitatea PLUS.

Recomandari