Sotul Cristinei Spatar candideaza la Primaria din Valcea. Afaceristul si-a anuntat si intrarea intr-un partid politic

Sotul Cristinei Spatar candideaza la Primaria din Valcea. Afaceristul si-a anuntat si intrarea intr-un partid politic
  calendar_month   update 02 Dec 2023, ora: 21:24      
Cristina Spatar este tare mandra de sotul sau, Vicky Mocanu. Afaceristul are mare succes, iar de curand a anuntat ca va candida pentru functia de primar in Ramnicu Valcea. De asemenea, afaceristul a anuntat ca a intrat in partidul AUR.

„Provocările nu mă sperie”“Sunt onorat să fiu în această seară în fața dumneavoastră. Vreau să încep prin a-i mulțumi președintelui AUR și, totodată, prietenului meu, George Simion, pentru introducere și încrederea deplină pe care mi-a acordat-o și pe care o acordă întregului proiect”, și-a început speech-ul Vicky Mocanu.

„Am purtat discuții cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului. În urma acestor discuții am înțeles problemele cu care se confruntă întreaga noastră comunitate. Nu aș fi fost aici dacă nu aș fi convins că le pot rezolva, împreună cu voi. Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea are nevoie.Astăzi, cu inima plină de speranță și determinare, stau în fața voastră pentru a anunța candidatura mea pentru funcția de primar al orașului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult!”, a mai spus omul de afaceri vâlcean.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

puzzle
  • person

    ""meritam ceva mai bun""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Phoebe Mov
Shop Ele.rochevron_right