Skip to article

Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut!

Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut!
Starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita ramane in continuare grava. Artistul este internat de aproape o luna la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit un atac cardiorespirator.

Potrivit ultimelor informatii, medicii fac tot efortul pentru a-l salva pe cantaret, insa acesta a ajuns de nerecunoscut. Starea de coma l-a afectat foarte mult fizic.

Potrivit obiectiv.info, surse din interiorul spitalului in care este internat povestesc ca artistul a slabit peste 20 de kilograme. Acestia spun ca este foarte slab, insa nu arata neiingrijit, intrucat mama lui il spala si il barbiereste constant. Cu toate acestea, cantaretul este imbatranit si nu mai seamana deloc cu omul de altadata.

Starea lui Gabriel Cotabita nu s-a ameliorat, insa sunt efectuate teste constant pentru a-l monitoriza: "Sunt teste in care pacientul poate sa stea cateva secunde deconectat de la aparate, teste care se fac la cateva interval de timp, dar ceea ce se poate spune este ca pacientul este in continuare stationar, grav. Testele se fac in conformitate cu protocoalele din sectiile de terapie intensiva in cazul pacientilor conectati la aparate pe perioade mari de timp, pacientilor critici", au declarat doctorii, potrivit mediafax.ro.

Articole recomandate

Pozitia oficiala a medicilor despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita. Iata adevarul! Pozitia oficiala a medicilor despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita. Iata adevarul!
In sfarsit s-a intamplat prima minune! Dupa 16 zile de coma, Gabriel Cotabita a fost deconectat de la aparatele care il mentin in viata, insa starea lui ramane in continuare grava. Medicii de la Spitalul Floreasca au anuntat oficial care este starea artistului si spun ca fac in continuare
Noi vesti bune despre Gabriel Cotabita: reactioneaza la durere! Noi vesti bune despre Gabriel Cotabita: reactioneaza la durere!
Dupa 18 zile de coma, Gabriel Cotabita a fost deconectat de la aparatele si respira singur.

Acum, medicii il monitorizeaza cu ajutorul asa-zisului scor Glasgow, care masoara activitatea cerebrala prin evaluarea reactiilor.

Potrivit click.ro, in ziua in care cantaretul a fost
Medicii se tem pentru Gabriel Cotabita: Ar putea fi vorba despre"proteina mortii"! Medicii se tem pentru Gabriel Cotabita: Ar putea fi vorba despre"proteina mortii"!
Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita s-a ameliorat in ultimele zile. Acum, artistul respira singur si raspunde la stimulii pentru durere.

Cu toate acestea, medicii se tem pentru Gabriel Cotabita, caci, chiar daca a obtinut un scor bun la testul Glasgow, starea lui de sanatate se
Gabriel Cotabita, stare grava dar stabila. Medicii sunt rezervati: "Daca va supravietui, va fi cu totul alt om" Gabriel Cotabita, stare grava dar stabila. Medicii sunt rezervati: "Daca va supravietui, va fi cu totul alt om"
Starea lui Gabriel Cotabita ramane in continuare grava si se pare ca, daca mai exista sanse ca artistul sa se trezeasca, el nu va mai fi deloc asa cum il stia o tara intreaga.

"Formula diplomatica stare grava, dar stabila, este o formula trista, cu mare gravitate pentru soarta unui om si
Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut! Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut!
Starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita ramane in continuare grava. Artistul este internat de aproape o luna la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit un atac cardiorespirator.

Potrivit ultimelor informatii, medicii fac tot efortul pentru a-l salva pe cantaret, insa acesta a