Skip to article

Stefan Banica Jr.: 'Cantecele de dragoste sunt inspirate din viata mea!'

Stefan Banica Jr.: 'Cantecele de dragoste sunt inspirate din viata mea!' Stefan Banica Jr.
Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, Stefan Banica Jr. a recunoscut faptul ca se inspira din viata lui atunci cand compune melodiile de dragoste.

Luati, de pilda, cantecele cu mesaj social, ascultati "Protest" de pe albumul "Impreuna" sau "E dreptul tau" si "E bezna rau (in capul tau)!", de pe discul "Super- love" si o sa regasiti societatea in care traiti. Iar cantecele de dragoste sunt inspirate din viata care freamata in jurul meu, din viata mea. a spus artistul.

In acelasi interviu, Stefan Banica Jr. a marturisit ca nu si-a dorit niciodata sa fie altceva decat artist.

Am mai spus-o ca pe o gluma ca la 5 ani aveam in minte trei meserii: actor, clovn sau militian. Cu timpul, mi-am dat seama ca ultimele doua meserii seamana prea mult intre ele si am hotarat sa ma fac actor.

Artistul a mai mentionat si ca succesul de care se bucura vine in mare parte din respectul fata de profesie si de public si din faptul ca face totul din placere.

Se mai intampla sa cant ore in sir cu colegi de trupa sau cu fosti colegi pur si simplu de placere. Eu l-as cita pe Bregovici in cazul asta, spunand ca am norocul "sa fac o meserie pe care as fi facut-o oricum si gratis". In rest, banii pe care am ajuns sa-i castig din concerte si din spectacole sunt un rezultat firesc al muncii mele.

Articole recomandate

Andreea Marin si Stefan Banica, mai apropiati ca oricand! Se pune la cale o impacare? Andreea Marin si Stefan Banica, mai apropiati ca oricand! Se pune la cale o impacare?
Andreea Marin si Stefan Banica s-au despartit la inceputul acestui an insa au ramas in relatii bune. Despartirea lor s-a desfasurat firesc, fara pic de scandal, si au ramas atat de apropiati, ca n-ar mira pe nimeni daca maine s-ar impaca.Andreea Marin si Stefan Banica au divortat dupa o relatie de
Razboi total: Mihai Bendeac si Stefan Banica continua sa isi arunce vorbe grele! Razboi total: Mihai Bendeac si Stefan Banica continua sa isi arunce vorbe grele!
Mihai Bendeac si Stefan Banica jr. sunt de ani buni in razboi. Cei doi nu s-au suportat niciodata si nici nu au ratat ocazii in care sa se atace in moduri mai mult sau mai putin subtile.De-a lungul timpului Bendeac a ironizat in show-urile sale cam toate personaje momentului, printre care si Stefan