Skip to article

"Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" revine cu noi episoade, la Kanal D!

"Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" revine cu noi episoade, la Kanal D! Suleyman Magnificul
Cel mai impresionant serial turcesc, cu milioane de fani in intreaga lume, "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" revine cu noi episoade, la Kanal D.

Incepand din 11 februarie, intrigi noi, pasionale si lupte pentru suprematie, dau nastere unor povesti uluitoare, in noile episoade din serialul "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii".

Atentate grave la viata Sultanei Hurrem puse la cale de surorile Sultanului Suleyman (Halit Ergenc) vor oferi telespectatorilor momente pline de suspans si emotie.

Surorile Sultanului, Sah (Deniz Cakir) si Hatice (Selma Ergec), sunt pe cale sa castige lupta pentru suprematie. Acestea pun la cale cel mai grav atentat, de pana acum, la adresa lui Hurrem.

Cadana Fahriye, cea mai apropiata calfa a Sultanei Hurrem, este suspectata de sotia Marelui Sultan ca ar avea o mare implicare in ultimul atac la adresa sa. Pentru ca Fahriye s-a aflat in preajma tuturor incidentelor criminale, sotia Marelui Sultan vrea sa afle cine este, cu adevarat, cadana si pe cine slujeste aceasta.

Marti, 11 februarie, de la ora 20:00 incepe noul sezon din serialul "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii", la Kanal D.

Articole recomandate

Hurrem si Suleyman, iubiti si in viata reala? Hurrem si Suleyman, iubiti si in viata reala?
Se pare ca Meryem Uzerli, adica Hurrem, si protagonistul serialului aA€ASuleyman MagnificulaA€At au avut parte de o poveste de dragoste si in viata reala.Pentru a-l cuceri pe ErgenA§ Halit, interpretul lui Suleyman, Meryem, spun surse de pe platourile de filmare, a apleat la o metoda
Printul Mustafa din `Suleyman Magnificul` nu se multumeste doar cu rolul de cuceritor din serial! Printul Mustafa din `Suleyman Magnificul` nu se multumeste doar cu rolul de cuceritor din serial!
Celebrul serial `Suleyman Magnificul` ne tine cu sufletul la gura. Printul Mustafa a reusit sa cucereasca pe toata lumea si nu este de mirare ca foarte multe femei si-ar dori macar o aventura cu el.Actorul Mehmet Gunsur, cel care il interpreteaza pe printul Mustafa in serial, este un adevarat
Vedetele din Romania, pe urmele lui Suleyman: uite cine se distreaza in Turcia Vedetele din Romania, pe urmele lui Suleyman: uite cine se distreaza in Turcia
Peisajele de vis, resorturile care iti satisfac orice capriciu, monumentele vechi de secole, traditia si nu in ultimul rand magazinele de lux! Pe toate la gasesti in Turcia, ce ramane una dintre destinatiile preferate alese de vedetele autohtone pentru distractie.Ca dau o fuga doar in weekend ori