Skip to article

Szobi Cseh a iesit din spital: 'Vin sa va sparg fata la toti!'

Szobi Cseh a iesit din spital: 'Vin sa va sparg fata la toti!' Szobi Cseh a iesit din spital
Szobi Cseh a fost diagnosticat anul trecut cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Starea cascadorului s-a agravat extrem de tare in ultimul an, asa ca timp de doua luni a fost internat in stare grava la spitaul Fundeni.

Foarte putini ii mai dadeau sanse de supravietuire, maiestrul arata din ce in ce mai rau, iar medicii erau rezervati. Insa minunile se intampla! Szobi Cseh a invins in mod miraculos boala si dupa ce in ultimele doua saptamani starea sa de sanatate s-a imbunatatit vizibil, acesta a fost lasat sa plece acasa.

Cascadorul a declarat ca a reusit sa se vindece cu ajutorul unui medicament scump pe care l-a luat tocmai din India, pentru ca doar asa si l-ar fi permis.

Actorii si colegii de breasla s-au solidarizat cu Szobi Cseh si au strans fonduri pentru spitalizarea si tratamentul cascadorului cat timp acesta a fost internat.

M-au sunat marti de la spital si mi-au dat vesti extraordinare. Eu intr-o saptamana termin cu boala! Sunt in limite normale. Vin sa va sparg fata la toti! Ce credeati, ca o sa mor?, a spus Szobi Cseh pentru click.ro.

Dupa ce a iesit din spital Cseh si-a reluat activitatile obisnuite. Priumul lucru pe care a dorit sa il faca a fost sa isi ia toata familia, de la mic la mare, si sa dea o fuga la munte pentru a se bucura de aer curat, liniste si sport in natura.

Alte articole despre
Szobi Cseh cascador boala

Articole recomandate

Drama Marioarei Murarescu: munca, cel mai bun psiholog in lupta cu boala Drama Marioarei Murarescu: munca, cel mai bun psiholog in lupta cu boala
Marioara Murarescu este fara indoiala una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV si se incadreaza in tiparele "vedetelor" de altadata. Acum traverseaza o perioada dificila si se lupta pentru viata, insa problemele de sanatate pe care le are dureaza de ceva vreme.Internata vineri in stare grava
Starea lui Szobi Cseh s-a inrautatit! Fostul cascador a fost transferat la spitalul Victor Babes! Starea lui Szobi Cseh s-a inrautatit! Fostul cascador a fost transferat la spitalul Victor Babes!
Szobi Cseh a fost transferat la spitalul "Victor Babes" dupa ce starea lui s-a inrautatit. De aproape o saptamana, fostul cascador se lupta cu febra, cel mai probabil cauzata de o infectie, iar medicii de la Spitalul Fundeni au decis sa il trimita la "Victor Babes" pebtru investigatii amanuntite.