Skip to article

Teo, dezgustata de ipocrizia romanilor: 'O gasim pe Bianca in Coelho?'

Teo, dezgustata de ipocrizia romanilor: 'O gasim pe Bianca in Coelho?' Teo Trandafir
Teo Trandafir dezbate pe blogul ei un subiect fierbinte: ipocrizia romanilor care, desi afirma sus si tare ca sunt dezgustati de ceea ce se difuzeaza la televizor, cunosc in detaliu orice subiect de scandal.

Daca e atata sila in mentalul colectiv, cum se face ca la fiecare colt de strada, statie de tramvai, in fiecare birou nesupravegheat audio-video, se discuta numai despre asta? Cum s-a-ntamplat de au tacut vedetele batute, cum e posibil asa ceva, ce rochie de mireasa va purta o diva proaspat ceruta de nevasta, cum de a aparut cutare sau cutare insotita de alt cutare sau cutare? Si s-au pupat, maaaa? Se vorbeste despre televiziune in draci, totusi, ca aici ma apuca pe mine nedumeririle, nimeni nu se mai uita la televizor. (...)

"Nu mai mai uit, ca nu mai am la ce, ce sa invat de la televizor, de doua luni n-am mai dat drumul..." E, de unde atata amar de argumente aruncate in discutii lungi pe subiecte mondene, daca nu din televizorul pe care s-a asezat praful, umbrind albul de altadata al macrameului? Sa fie din carti? Din albumele pline de reproduceri? Noi, un popor avid de literatura, o gasim pe Bianca in Coelho?

Ne uitam la televizor. Desi o facem cu o rusineee, cu o jena, asa, ca si cand am fuma pe-ascuns, in vestiar. Apoi dezbatem, in afara vestiarului, dandu-ne de gol si rosind in obraz. Dar poate nu e numai vina noastra ca procedam astfel. Televiziunea ajunge sa fie contestata, contestabila, fara indoiala. Doar ca asa a fost (e adevarat, la alta scara), dintotdeauna.

Simt si eu ca viitorul ei e pe net si ca deceniul urmator ne va surprinde uitandu-ne pe telefon la emisiunile de scandal, prin colturi, barfind cu amicii care au ales fix acelasi program si apoi spunand: "Nu ma mai uit, draga, pe net, ca dau de aceleasi scandaluri pe care mi-e, efectiv, jena sa le vad. La ce s-a ajuns....unde ne ducem?"

Mai vorbim peste zece ani, daca ne ajuta Dumnezeu sa ajungem pana acolo, sa vedeti de n-am avut eu dreptate!
scrie Teo pe blogul ei teotrandafir.com .

Articole recomandate

Teo Trandafir, o noua schimbare de look! Uite cum ii sta roscata! Teo Trandafir, o noua schimbare de look! Uite cum ii sta roscata!
Ti-ai imaginat-o vreodata pe Teo roscata? Vedeta de televiziune a facut noua schimbare de look, ca un cadou de ziua ei. Teo a aparut recent, la concertul prietenilor ei de la trupa Taxi, cu parul vopsit roscat si tunsa mai scurt decat o stiam cu totii. In urma cu putin timp, Teo isi schimbase
Mihalea Radulescu despre Teo Trandafir: "S-a manelizat si a dezamagit!" Mihalea Radulescu despre Teo Trandafir: "S-a manelizat si a dezamagit!"
Mihaela Radulescu este dezamagita de faptul ca Teo Trandafir nu a mai revenit in showbiz, asa cum se astepta.Intr-un post pe blog, Mihaela a vorbit de cativa oameni de televiziune ce aveau potential, dar care au disparut de pe sticla pentru ca s-au vandut pentru rating. Printre acestia se numara si
Teo Trandafir ii da o replica dura Mihaelei Radulescu Teo Trandafir ii da o replica dura Mihaelei Radulescu
Dupa ce Mihaela Radulescu a ascris pe blogul ei despre cativa oameni de televiziune care s-au vandut pentru rating, dand-o ca exemplu pe Teo Trandafir, aceasta din urma ii da o replica dura divei de la Motecarlo.Nu este nevoie de prea multe paie pentru a aprinde un foc in showbiz, si nici Mihaelei
Teo Trandafir explica de ce s-a "manelizat" si a ajuns sa faca parte din emisiunile mondene! Teo Trandafir explica de ce s-a "manelizat" si a ajuns sa faca parte din emisiunile mondene!
Acum mai bine de o saptamana, samanta scandalului incoltea dupa ce Mihaela Radulescu scria pe blog despre oamenii de televiziune care s-au manelizat si s-au pierdut in lupta pentru rating, dand-o ca exemplu pe Teo Trandafir. Mesajul nu i-a picat deloc bine lui Teo, care i-a dat o replica dura