Thalia, in pragul divortului? Artista ar fi fost inselata de sot

Thalia, in pragul divortului? Artista ar fi fost inselata de sot
  calendar_month   update 08 Feb 2023, ora: 16:28      
Celebra cantareata Thalia ar fi in prag de divort, dupa ce ar fi aflat ca sotul i-ar fi fost infidel. Marturisirea ar fi fost facuta de o buna prietena artistei, care a dezvaluit, de asemenea, ca acesta ar fi si motivul pentru care Thalia a lipsit din atentia presei in ultimele doua luni.

Conform dezvaluirilor facute de prietena Thaliei, Tommy Mottola ar fi inselat-o pe artista cu o cantareata peruana. Unii jurnaliști mexicani spun că ar fi vorba despre cantareata Leslie Shaw, sugerând că în cuplu ar fi avut loc o criză conjugală care a început la sfârșitul anului trecut.

Potrivit presei, dispariția lui Tommy de pe rețelele de socializare ale Thaliei se datorează, în principal, faptului că aceasta s-a despărțit de Mottola după ce a aflat de presupusa infidelitate a producătorului muzical cu Leslie Shaw. Se pare ca acestia s-ar fi separat si au in vedere o separare legala.

Pentru Thalia, o separare legală ar putea fi devastatoare, deoarece mai multe dintre proiectele sale sunt manageriate de Tommy, ceea ce i-ar oferi o mare incertitudine profesională și economică.

Zvonurile despre o posibila separe au aparut dupa ce cuplul nu a mai postat imagini impreuna pe retelele de socializare. Cei doi erau foarte activi inaimte, iar de aniversarea nuntii lor, pe 2 decembrie, nu au mai postat mesaje de dragoste asa cum o faceau in alti ani.


Recomandari