Uma Thurman, la festivaluri din intreaga lume, in Calendarul Campari 2014!

Uma Thurman, la festivaluri din intreaga lume, in Calendarul Campari 2014!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
12 Nov 2013, 11:42
    photo_cameraUma Thurman, imaginea Calendarului Campari 2014!     person Uma Thurman
Uma Thurman este vedeta Calendarului Campari 2014, lansat ieri.

Tema editiei cu numarul 15 este 'Worldwide Celebrations!', iar frumoasa actrita a avut misiunea sa poarte privitorii pe toate continentele, la cele mai importante festivaluri si sarbatori din intreaga lume.

Compania producatoare de bauturi alcoolice a numit calendarul din acest an, 'o fereasta spre lume' care ii permite frumoasei actrite in varsta de 43 de ani sa intre in pielea personajelor, sarbatorind in toate colturile lumii, la festivaluri pline de stralucire si culoare.

Imaginile din cele 12 file ale calendarului sunt spectaculoase si induc privitorii in atmosfera celor mai populare festivaluri, iar Uma Thurman arata ravisant.

Unele dintre cele mai exotice festivaluri din calatoria actritei pentru Campari sunt Revelionul din Brazilia, renumit ca fiind cea mai grandioasa petrecere din lume de Anul Nou, sau Hanami, in Jponia, cand primavara se celebreaza ciresii infloriti, ori Midsummer Eve, unde langa celebrul monument Stonehenge din Anglia, se celebreaza solstitul de vara.

Nu doar cadrele in care a fost fotografiata Uma Thurman taie rasuflarea, ci si felul in care actrita arata in aceasta campanie.

Uma poarta in aproape in toate cadrele rochii rosii si modele exclusiviste de pantofi ce poarta semnaturi celebre precum Versace, Stella McCartney si Zac Posen.

98027.jpg
66401.jpg
98024.jpg
98025.jpg
98028.jpg
98026.jpg
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Viitorul
  • person

    "nu exista om pe lumea asta care sa nu se fi intrebat, o data macar,cum ar arata viitorul daca..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere