Un nou scandal intre Iulia Albu si Mihai Albu: Nu era necesar sa afle despre boala tatalui ei cu doua luni inainte de examen

Un nou scandal intre Iulia Albu si Mihai Albu: Nu era necesar sa afle despre boala tatalui ei cu doua luni inainte de examen
  calendar_month        
Fostii soti Iulia si Mihai Albu sunt din nou in centrul unui conflict intens pe retelele de socializare, schimband replici dure. Tensiunile au izbucnit recent, cand Iulia Albu a facut declaratii in presa care l-au iritat pe fostul ei sot, Mihai Albu, aflat in perioada de recuperare dupa o operatie de cancer de prostata.

Motivul disputelor a fost legat de momentul in care fiica lor, Mikaela, a aflat despre diagnosticul medical al tatalui sau. Iulia Albu a declarat ca Mikaela a fost informata prea devreme, inainte de examenul important pe care il avea de sustinut, ceea ce ar fi afectat-o emotional.

"Anul a fost dificil din cauza pregatirii Mikaelei pentru examen si a vestii despre fostul meu sot. Nu era necesar sa afle despre boala tatalui ei cu doua luni inainte de examen, dar asta s-a intamplat. Cu siguranta, vestea a avut un impact asupra ei," a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Desi Mihai Albu ii promisese fiicei lor ca va evita conflictele publice cu Iulia, el nu a putut sa se abtina si a raspuns pe pagina sa de socializare, explicand de ce a decis sa-i spuna Mikaelei despre boala sa inainte de examen.

"Am aflat despre afectiunea mea in februarie si am urmat un protocol medical strict in lunile urmatoare, culminand cu o operatie complexa. Am tinut totul discret pentru a o proteja pe fiica mea. Abia dupa interventia chirurgicala, cand medicii m-au asigurat ca sunt bine, i-am spus Mikaelei, de Paste. Am considerat ca ESTE CAZUL sa-i spun atunci, pentru ca informatiile incepeau sa circule si nu voiam ca ea sa afle din alta parte," a scris Mihai Albu.

Iulia Albu a reactionat rapid, cerand colegilor din presa sa nu dea curs provocarilor venite din partea fostului ei sot si subliniind ca scopul ei a fost mereu sa protejeze fiica lor de conflicte publice.

"Dragi colegi din presa, va rog sa nu dati curs provocarilor. Am incercat sa evit conflictele publice si sa protejez pe cat posibil pe Mikaela de astfel de situatii. Sper ca fostul meu sot sa demonstreze mai multa maturitate in abordarile sale si sa se concentreze pe relatia cu fiica noastra," a scris Iulia Albu pe retelele de socializare.

Acest nou episod subliniaza tensiunile persistente dintre cei doi fosti soti, in ciuda eforturilor de a mentine o relatie civilizata pentru binele fiicei lor.

Recomandari