Una dintre cele mai ravnite femei din Romania este din nou singura. A anuntat oficial ca nu mai are iubit

Una dintre cele mai ravnite femei din Romania este din nou singura. A anuntat oficial ca nu mai are iubit
  calendar_month   update 02 Oct 2022, ora: 15:55      
Despartire soc in showbiz. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania a anuntat ca s-a despartit de tatal copilului sau. Este vorba mai exact despre Cristina Ich, care a postat pe retelele de socializare un mesaj prin care anunta ca este singura si fericita.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a spus bruneta, pe o platformă de social media, unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

In urma cu cateva luni, Cristina Ich spunea ca, daca nu l-ar fi avut pe fiul sau Noah, relatia ei cu Victor Piturca s-ar fi terminat de mult timp.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, povestea vedeta.

Recomandari