Vladuta Lupau a decis sa isi scoata hainele la vanzare. Artista a primit critici dure din cauza acestui gest

Vladuta Lupau a decis sa isi scoata hainele la vanzare. Artista a primit critici dure din cauza acestui gest
  calendar_month   update 30 Ian 2023, ora: 19:50      
Vladuta Lupau a decis sa isi scoata la vanzare toate hainele pe care nu le mai poarta, insa reactia fanilor a fost una total neasteptata pentru artista. Cantareata de muzica de petrecere investete foarte multi bani in tinutele sale pentru a arata impecabil pe scena si pentru ca nu mai poarta multe dintre hainele pe care le cumpara, artista s-a gandit sa le vanda mai departe, astfel incat sa aiba acces la ele si o parte dintre admiratoarele sale.

Din pacate, multi dintre fanii artistei s-au revoltat pentru ca ea nu a decis sa le doneze, mai ales ca are o stare financiara foarte buna.

„M-am gândit să fac un cont unde să vând hainele pe care nu le mai port. Fac sau nu?”, le-a cerut părerea Vlăduța Lupău fanilor săi din mediul online.

In acel moment, Vlăduța Lupău a explicat de ce a ales să le vândă, după ce, în trecut, a ales și calea donației.„Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la «banii mei» și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv. Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poarte.Am donat la un moment dat multe pachete cu haine d-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate, poate nu au fost brand-urile preferate ale voastre, habar nu am. M-am gândit să le vând, dar dacă mă enervez nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap, dar totuși parcă le-aș vinde. Am unele cu etichetă pe ele, sunt noi, nepurtate și nu le vând la prețul la care le-am luat.”, a declarat Vlăduța Lupău în mediul online

Recomandari