Skip to article

Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi!

Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi! Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi cu aleasa inimii lui, Loredana Moise, o buzoianca de 35 de ani.

La ora 13.00 cei doi isi vor uni destinele la Casa de Casatorii a sectorului 1, din Capitala.

Calin Popescu Tariceanu urma sa se casatoreasca civil pe 25 mai insa decesul mamei lui, Alexandrina Atanasiade, cu numai cateva zile inainte de eveniment, l-a determinat sa amane cununia.

Calin Popescu Tariceanu nevoit sa amane nunta!

Dupa tristul eveniment, fostul premier declara ca doreste sa tina doliu in memoria mamei sale timp de un an, asa cum o cere traditia, si prin urmare, nunta urma sa aiba loc anul viitor dar se pare ca planurile s-au schimbat iar casatoria a fost urgentata.

Connect-R se insoara? Nunta la malul marii, organizata in secret!

Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise


Fara casatorie religioasa

Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise nu isi vor putea uni destinele si in fata lui Dumnezeu, deoarece Tariceanu a trecut de la ortodoxism la catolicism atunci cand s-a casatorit cu fosta sa sotie, Ioana, iar Biserica Catolica nu permite mai multe casatorii.
Aceeasi problema ar intampina-o daca ar trece din nou la ortodoxism, pentru ca nici BOR nu permite mai mult de 3 casatorii.

Calin Popescu Tariceanu la a cincea nevasta

Calin Popescu Tariceanu, in varsta de 61 de ani, se casatoreste astazi pentru a cincea oara.
Despre prima sa casatorie, Tariceanu a marturisea pentru Libertatea:

Cred ca era in 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat pana in 1980.

A doua casatorie a fost cu Livia, fiica fostului ambasador al Romaniei in Israel.

A urmat Cornelia Trantescu, care, in 1996, i-a daruit primul copil: Calin jr.

In acelasi an, Calin Popescu Tariceanu a cunoscut-o pe Ioana, care pe atunci avea 19 ani si urma sa devina cea de-a patra lui sotie.
Ioana i-a daruit fostului premier un baiat, pe nume Mihai. S-au casatorit in 2003 si au divortat in 2011.

Articole recomandate

Denis Stefan s-a casatorit cu 'bebelusa'Cristina Zegan! Denis Stefan s-a casatorit cu 'bebelusa'Cristina Zegan!
Actorul Denis Stefan, binecunoscut din telenovelele romanesti, s-a casatorit cu fosta 'bebelusa' de la Cronica Carcotasilor, Cristina Zegan.Dupa o relatie extraconjugala de aproape un an cu 'bebelusa', actorul a divortat de femeia cu care a fost casatorit 8 ani iar acum a luat-o in casatorie pe
FOTO: Simona Balanescu s-a casatorit! Uite ce rochie de mireasa a purtat viitoarea mamica! FOTO: Simona Balanescu s-a casatorit! Uite ce rochie de mireasa a purtat viitoarea mamica!
Simona Balanescu prezentatoarea emisiunii 'Traieste sanatos' de la Antena 2 s-a castorit astazi religios cu Rares Dragomir. Ceremonia a avut loc la biserica 'Adormirea Maicii Domnului' din capital si a fost una restransa.Petrecerea de dupa nunta va avea loc la un restaurant select din Otopeni, iar
FOTO: Bebelusa Oana Ionita s-a casatorit. Uite ce mireasa superba a fost! FOTO: Bebelusa Oana Ionita s-a casatorit. Uite ce mireasa superba a fost!
Oana Ionita, fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor, s-a casatorit astazi cu tenorul Florin Budnaru. Ceremonia a fost una extreme de emotionanta, Oana recunoascand ca la un moment dat i-au dat si lacrimile. Mireasa, imbracata intr-o rochie alba stil printesa, a fost insa extreme de fericita in
Calin Popescu Tariceanu nevoit sa amane nunta! Calin Popescu Tariceanu nevoit sa amane nunta!
Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu urma sa se casatoreasca cu Loredana Moise insa casatoria civila si petrecerea programata pentru 25 mai la Palatul Snagov au fost reprogramate pentru anul 2014. Planurile de nunta ale celor doi au fost date peste cap de decesul mamei lui Calin Popescu
Calin Popescu Tariceanu se casatoreste a cincea oara Calin Popescu Tariceanu se casatoreste a cincea oara
Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, e hotarat sa o ia de nevasta pe actuala sa iubita, Loredana Moise, o buzoianca de 35 de ani. Tariceanu, spun apropiatii, s-a hotarat sa faca pasul cel mare pentru a cincea oara din cauza presiunilor tinerei, care isi doreste sa devina cat mai repede noua
Viitoarea sotie a lui Calin Popescu Tariceanu a sfidat codul vestimentar de la Ziua Regalitatii! Viitoarea sotie a lui Calin Popescu Tariceanu a sfidat codul vestimentar de la Ziua Regalitatii!
Anul acesta, evenimentul dedicat 'Zilei Regalitatii', organizat la Palatul Elisabeta, a fost unul cu un pronuntat caracter monden. Pentru al patrulea an consecutiv, petrecerea organizata dupa modelul traditional al familiei regale britanice a reunit peste 4000 de invitati carora li s-a impus o