Skip to article

Cati ani are antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cati ani are antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"
Antrenoarea preferata a vedetelor, Luminita Nicolescu, se afla acum in Africa de Sud, in calitate de concurent in cadrul reality-showului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Plina de energie si cu o silueta de invidiat care parca sfideaza timpul, prezenta Luminitei in cadrul celui mai nou reality show din Romania a ridicat multe semne de intrebare legate de varsta ei.

Luminita Nicolescu are 62 de ani si este fosta sportiva de performanta, antrenor de fitness, yoga, tae-bo, aerobic si recuperare medicala. Ei ii datoreaza formele de invidiat multe vedete de la noi, printre care Andreea Raicu si Valentina Pelinel.

Luminita Nicolescu


Luminita are o familie superba, o fiica profesoara de matematica la Scoala Internationala din Haga, un nepotel minunat, un sot matematician, Catalin Petru Nicolescu.

Luminita Nicolescu detine si o editura, picteaza, deseneaza, scrie carti pentru copii - doua sunt dedicate nepotelului sau Nicolas -, a creat o colectie de costume de fitness, care accesorizate pot fi purtate si in club, scrie Libertatea.

Alte articole despre
luminita nicolescu

Articole recomandate

Prima cearta la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Cum reactioneaza Gina Pistol cand este ironizata de "Casnica" Andreea Moldovan Prima cearta la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Cum reactioneaza Gina Pistol cand este ironizata de "Casnica" Andreea Moldovan
Aflata in jungla africana, in echipa vedetelor de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", "Casnica" Andreea Moldovan, binecunoscuta de la Masterchef, a aprins un scandal inca din cea de-a doua zi a reality-showului.Andreea a aruncat ironii la adresa Ginei Pistol insinuand ca aceasta a uitat ce rol
Vedetele de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici", nemultumite de banii pe care ii primesc. Iata cat incaseaza pentru a sta in jungla! Vedetele de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici", nemultumite de banii pe care ii primesc. Iata cat incaseaza pentru a sta in jungla!
Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici" a creat o adevarata rumoare inca de la debut. Desi vedetele sunt remunerate cu sume imense, acestea sunt nemultumite.Chiar daca le-au fost prezentate conditiile inca de la inceput, celebritatile nu se asteptau sa aiba de indurat atatea. Ele sunt departe
Noi vedete se alatura show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Iata cine sunt! Noi vedete se alatura show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Iata cine sunt!
Show-ul care a debutat recent la Pro TV, "Sunt celebru, scoate-ma de aici", a atras atentia telespectatorilor. A obtinut un rating foarte bun inca de la primele editii, iar surprizele nu se opresc aici. Se pare ca in curand, celor 10 participanti se vor alatura inca doua vedete. Acest secret este
"Sunt celebru, scoate-ma de aici", un val de controverse. Prezentatorii si concurentii, facuti praf pe retelele de socializare! "Sunt celebru, scoate-ma de aici", un val de controverse. Prezentatorii si concurentii, facuti praf pe retelele de socializare!
Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici" a reusit sa capteze atentia romanilor si sa creeze un val de controverse pe retelele de socializare. Telespectatorii nu sunt insa prea incantati de noul format adus de Pro TV, iar comentariile pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii nu sunt deloc
Cabral raspunde atacurilor. Iata ce spune despre cei care cred ca show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici" nu este filmat in Africa! Cabral raspunde atacurilor. Iata ce spune despre cei care cred ca show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici" nu este filmat in Africa!
Dupa ce retelele de socializare au fost impanzite cu tot cu comentarii potrivit carora show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici" ar fi regizat si concurentii nici macar nu s-ar afla in Africa de Sud, Cabral a hotarat sa ia atitudine. Pe blogul sau personal, prezentatorul TV a lamurit situatia si a