Skip to article

Cum a slabit Bianca Rus cu supe. Cantareata a dezvaluit meniul complet!

Cum a slabit Bianca Rus cu supe. Cantareata a dezvaluit meniul complet!
Cantareata de muzica populara Bianca Rus a reusit sa dea jos zeci de kilograme in cateva luni.

Daca inainte de Craciun, ea marturisea ca a slabit mancand de doua ori pe zi carne de curcan si legume, acum cantareata a postat pe pagina ei de Facebook un regim cu supe- crema.

regim bianca rus


Bianca Rus


Articole recomandate

In sfarsit. Bianca Rus a slabit 20 de kilograme. Vezi cat de supla este acum vedeta! In sfarsit. Bianca Rus a slabit 20 de kilograme. Vezi cat de supla este acum vedeta!
Bianca Rus se chinuie de ani buni sa slabeasca, insa nicio dieta nu a avut rezultate pana acum. Vedeta a reusit insa in urma cu cateva luni sa gaseasca regimul care sa dea roade si in cazul sau. Acum, Bianca Rus este de nerecunoscut. A slabit 20 de kilograme in doar cateva luni. "Merg la sala, am
Cum a reusit Bianca Rus sa slabeasca zeci de kilograme doar cu o simpla dieta. Afla-i secretul! Cum a reusit Bianca Rus sa slabeasca zeci de kilograme doar cu o simpla dieta. Afla-i secretul!
Cantareata de muzica populara Bianca Rus a slabit spectaculos cateva zeci de kilograme in cateva luni. Vedeta a marturisit ca a reusit sa slabeasca natural, doar cu ajutorul unei diete ce seamna cu Dukan. "Nu am slabit 50 de kg, important e ca ma cuprind hainele de dinainte. Am facut sport, Kangoo