Skip to article

Cum arata Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" cand avea 21 de ani!

Cum arata Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" cand avea 21 de ani!
Luminita Nicolescu, cea mai in varsta concurenta de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", rezista cu brio in jungla, de mai bine de trei saptamani.

La cei 62 de ani ai sai, Luminita a trecut printr-un episod urat din cauza infometarii insa acum este mai energica decat oricand.

Obisnuita sa faca miscare multa inca din tinerete, de-a lungul timpului antrenoarea de fitness a vedetelor a practicat tot felul de activitati sportive.

"Luminita a facut balet si karate, are chiar centura neagra. Este o femeie care adora sa faca sport si este extrem de maleabila. Face spagatul perfect si podul din picioare. Este o femeie activa si nu sta locului mai deloc. Impreuna am facut tot felul de drumetii prin munti, din acelea grele nu plimbari cu rucsacul in spate. Sportul si stilul de viata sanatos o ajuta sa se mentina in forma", a declarat Catalin Petru Nicolescu, sotul vedetei, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Luminita si Catalin Petru Nicolescu s-au cunoscut in 1968 si sunt casatoriti de 41 de ani.

Cancan.ro a publicat si o fotografie cu Luminita din ziua casatoriei, pe cand avea 21 de ani.

Luminita Nicolescu


Sursa: cancan.ro

Alte articole despre
Luminita Nicolescu in tinerete

Articole recomandate

Cati ani are antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Cati ani are antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"
Antrenoarea preferata a vedetelor, Luminita Nicolescu, se afla acum in Africa de Sud, in calitate de concurent in cadrul reality-showului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".Plina de energie si cu o silueta de invidiat care parca sfideaza timpul, prezenta Luminitei in cadrul celui mai nou reality
Nimeni nu stia asta despre Luminita Nicolaescu. Iata cu cine este casatorita antrenoarea de fitness a vedetelor! Nimeni nu stia asta despre Luminita Nicolaescu. Iata cu cine este casatorita antrenoarea de fitness a vedetelor!
Luminita Nicolaescu, antrenoarea de fitness, care a devenit si mai cunoscuta dupa ce a participat la show-ul de la Pro TV "Sunt celebru, scoate-ma de aici", este casatorita de ani buni cu un barbat celebru, foarte inteligent. Vedeta are un mariaj de ani buni cu celebrul profesor de matematica