Skip to article

Fosta iubita a lui Andi Moisescu se lupta pentru averea tatalui ei

Fosta iubita a lui Andi Moisescu se lupta pentru averea tatalui ei Mirela Bucovicean
Mirela Bucovicean este o femeie de afaceri de succes, insa de 7 ani se judeca cu mama ei pentru mostenirea lasata de tatal sau, decedat in 2004.

Mirela a fost timp de cinci ani iubita lui Andi Moisescu, intre 1998 si 2003.

"Cand am inceput relatia cu Mirela, am facut-o fiindca eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine sa fiu foarte atras si fizic de o femeie ca sa existe o relatie. Si, in cazul nostru, atractia exista. A existat din plin, din prima clipa, si mai exista si azi",, a marturisit Andi intr-un interviu de pe vremea in care formau un cuplu.

Dupa despartirea de Andi Moisescu, Mirela s-a concentrat pe cariera, iar acum conduce un lant de magazine online, unde comercializeaza produsele celor mai importanti designeri romani.


Insa, tot acest succes este umbrit de moartea tatalui sau si de problemele care au aparut pe parcurs, ea fiind data in judecata de mama sa, nemultumita ca s-a ales doar cu un sfert din avere, in timp ce Mirela s-a ales cu restul.

Mirela Bucovicean


Cele doua isi disputa o avere formata dintr-un apartament la bloc, 20.000 de euro ramasi din vanzarea unui imobil, 4.400 de euro rezultati din vanzarea unei masini, un set de mobilier de dormitor alb, un lant de aur, o pereche de butoni din aur galben, doua ace de cravata, un ghiul si un ceas de aur. Mama si fiica se judeca si pe cine trebuie sa plateasca datoriile disparutului, aproximate la 20.000 de euro, onorariile avocatilor, dar si cheltuielile de inmormantare ale defunctului, estimate la 15.364 de lei!

Sursa: WOWbiz.ro

Articole recomandate

Andi Moisescu socheaza. Iata cum arata cu barba de preot! Andi Moisescu socheaza. Iata cum arata cu barba de preot!
Andi Moisescu s-a intors din vacanta de iarna cu un look total nou. Prezentatorul TV si-a luat prin surprindere toti prietenii de pe Facebook cu o poza in care apare purtand o barba lunga si deasa, ca de preot.Andi, care ne-a obisnuit pana acum cu aparitii mereu impecabile, este de nerecunoscut:
Intra in super-echipa David Beckham alaturi de Virgil Stanescu, Bogdan Stelea, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu Intra in super-echipa David Beckham alaturi de Virgil Stanescu, Bogdan Stelea, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu
Consideri ca iubitul tau mai are de lucrat la capitolul stil? Ia-l de mana si haideti sa cunoasteti si sa primiti sfaturi de stil de la o echipa unica de barbati cu atitudine.Cand? Miercuri, 12 februarie, numai in magazinul H&M din Unirea ShoppingCenter, in intervalul 17.00 - 20.00.Patru vedete