Skip to article

Iubitul Gabrielei Cristea, acuzat penal. Vezi de ce!

Iubitul Gabrielei Cristea, acuzat penal. Vezi de ce! Tavi Clonda si Gabriela Cristea
Cand problemele pareau ca s-au terminat, iubitul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, are iar necazuri, de aceasta data de natura penala. Acuzatiile care ii sunt aduse sunt destul de grave, Tavi fiind acuzat ca ar fi intrat in posesia unei sume de bani intr-un mod ilegal.

Este vorba despre conflictul cu Victor Solomon, unul din fondatorii trupei Bandidos, fosta trupa in care canta Tavi Clonda. Victor l-a acuzat ca ar fi furat o melodie care apartinea trupei si ar fi scos bani de pe urma ei.

Tavi Clonda si fostii sai colegi de trupa


Trupa Bandidos


Iubitul Gabrielei Cristea a cantat timp de doi ani in trupa Bandidos, dupa care a fost dat afara pe motiv ca nu avea voce.

"Sa nu ne ascundem dupa deget. Tavi nu avea voce. Asa ca am intrerupt colaborarea cu el!", marturisea zilele trecute Victor Solomon pentru Cancan.ro.

Tavi este acuzat ca ar fi furat piesa "Atunci cand esti tanar" si ar fi postat-o pe contul sau de Youtube, dar sub un alt titlu, si anume "Cand esti tanar".

Actualul solist al trupei Bandidos, Vichi Stephanovici, a demonstrat ca melodia a fost compusa de el in anul 2007 si a inregistrat-o la Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania sub titulatura Bandidos, insa la acea data si Tavi Clonda era membru al formatiei.

Asa arata piesa "Atunci cand esti tanar" expusa in mod corect si cu titulatura corecta pe canalul casei de productie inca din data de 18 iunie 2008:

Melodie Bandidos


Asa arata aceeasi piesa, dar cu denumirea si titulatura schimbate, pe canalul oficial al lui Tavi Clonda incarcat in data de 13 noiembrie 2010:

Melodie Tavi Clonda


"Am constatat cu surprindere ca Tavi a urcat pe Youtube videoclipul trupei Bandidos "Atunci cand esti tanar" insa cu numele si titulatura schimbate in Tavi Clonda-Bandidos " Cand esti tanar". Mai mult, am avut surpriza cainainte de a da play la clip sa ne intre si o reclama platita. Practic, Tavi a expus in spatiu public o melodie fara a cere permisiunea autorului, i-a modificat numele, ceea ce este interzis! In acest fel, el a prejudiciat atat compozitorul, cat si casa editoare de veniturile ce li se cuvin conform legii si, mai mult de cat atat, obtine beneficii materiale din exploatarea comerciala a acesteia pe Youtube!", a declarat Victor Solomon pentru Cancan.ro.

Melodia care nu-i apartinea lui Tavi a fost urcata pe Youtube in anul 2009, motiv pentru care fostii sai colegi de trupa sunt dispusi sa-i ceara despagubiri.

"Ce a facut Tavi este penal! Asta le-a intrecut pe toate. Nu este posibil ca el sa ne fure pur si simplu piesa si sa profite de pe urma ei", au adaugat baietii de la Bandidos.

Foto: Cancan.ro

Articole recomandate

Gabriela Cristea si Tavi Clonda, in pragul despartirii? SMS-ul iubitei insarcinate tulbura apele! Gabriela Cristea si Tavi Clonda, in pragul despartirii? SMS-ul iubitei insarcinate tulbura apele!
Dupa divortul de Marcel Toader, Gabriela Cristea a sperat ca si-a gasit linistea in bratele lui Tavi Clonda, muzicianul rebel care ii este si coleg de emisiune.Dupa doua luni de cand formeaza un cuplu, intre Gabi si Tavi au aparut deja primele neintelegeri, care au legatura cu trecutul amoros al
Tavi Clonda, prima declaratie despre sarcina fostei iubite. Va fi sau nu, tatic? Tavi Clonda, prima declaratie despre sarcina fostei iubite. Va fi sau nu, tatic?
Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc de doua luni o frumoasa poveste de dragoste. Dupa divortul dificil de Marcel Toader, Gabriela credea ca nimic nu ii mai poate umbri fericirea. Iubitul sau, solistul trupei care canta la emisiunea prezentata de ea, a surprins-o de cand sunt impreuna cu cele
Gabriela Cristea, in vizita la viitorii socri. Tavi Clonda si-a dus iubita la parinti! Gabriela Cristea, in vizita la viitorii socri. Tavi Clonda si-a dus iubita la parinti!
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au mai facut un pas important in relatia lor si totul devine din ce in ce mai serios. Prezentatoarea TV i-a cunoscut zilele trecute pe parintii iubitului ei, dupa o vizita pe care au facut-o impreuna la Brasov, orasul din care provine artistul.Se iubesc de doua luni
Dezvaluiri din trecutul lui Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea: "N-are valoare!" Dezvaluiri din trecutul lui Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea: "N-are valoare!"
Tavi Clonda a ajuns celebru peste noapte, dupa ce a devenit iubitul Gabrielei Cristea. Cu toate ca abia in ultima vreme presa scrie zilnic despre el si i se cer declaratii si interviuri, Tavi e de mult timp in showbiz, dar nu a reusit sa se remarce pana de curand.Motivele le dezvaluie chiar fostii