Skip to article

Liderul Suie Paparude, in stare grava! A facut infarct in timpul unui concert

Liderul Suie Paparude, in stare grava! A facut infarct in timpul unui concert Mihai Câmpineanu Suie Paparude
Mihai Campineanu (Michi), liderul formatiei "Suie Paparude" a suferit in acest weekend un infarct in timp ce se afla pe scena si sustinea un concert la Timisoara. Artistul a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal Timisoara, unde medicii au intervenit chirurgical pentru montarea a doua stenturi. Michi este in acest moment in coma indusa.

Specialistii cardiologi de la Timisoara sunt optimisti in ceea ce priveste rezultatul operatiei, insa rezervati in privinta starii neurologice a lui Michi. Operatia a decurs cu bine, insa, potricit opiniatimisoarei.ro, principalul factor de risc il reprezinta fumatul, si asta pentru ca artistul este un fumator inrait.

"A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculara, a fost resuscitat, a facut aceasta tulburare de ritm pe un infarct miocardic, actualmente starea pacientului este de coma post resuscitare", declara Ada Blagniceanu, medic la Spitalul Municipal Timisoara, cea care l-a preluat pe Michi de la Suie Paparude.

Colegii de trupa au declarat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Articole recomandate

Vedete care provin din familii dezbinate. Vezi prin ce drame au trecut! Vedete care provin din familii dezbinate. Vezi prin ce drame au trecut!
Divortul parintilor este, de cele mai multe ori, o adevarata drama pentru copii. Dar la fel de mult sunt afectati si copiii care cresc in familii in care certurile sunt la ordinea zilei, iar "efectele" se vad, in cele mai multe cazuri, chiar si peste ani. Mare fiind, e posibil ca un copil care
Cati bani au strans vedetele de la propriile nunti. Sume colosale! Cati bani au strans vedetele de la propriile nunti. Sume colosale!
Multe persoane sustin ca, in zilele noastre, nunta este o adevarata afacere. Cu o investitie nu foarte mare, mirii isi pot multiplica suma investita fara un efort deosebit.Vedetele de la noi au experimentat deja acest gen de afacere si, ce-i drept, multe dintre ele si-au rotunjit substantial sumele
Vedete care au furat barbatii altor femei. Vezi cine sunt "spargatoarele de casnicii"! Vedete care au furat barbatii altor femei. Vezi cine sunt "spargatoarele de casnicii"!
Atunci cand o femeie isi pune in cap sa cucereasca un barbat, in cele mai multe cazuri reuseste. Cine e vinovat cand barbatul pleaca de langa iubita cu care traieste de ani buni si isi paraseste familia, copiii si casa, pentru o alta aparitie feminina? El sau cea care i-a luat mintile dupa o simpla