Skip to article

Roxana Ionescu neaga zvonurile despre despartirea de iubitul timisorean: "Suntem impreuna!"

Roxana Ionescu neaga zvonurile despre despartirea de iubitul timisorean: "Suntem impreuna!"
Roxana Ionescu neaga zvonurile legate de despartirea ei de logodnicul ei, Tinu Vidaicu (33 de ani).

"Sunt in team building in aceasta perioada. Nu nu suntem despartiti, sunt simple zvonuri. Suntem impreuna! Vom petrece Revelionul impreuna".

In urma cu o zi, o sursa apropiata celor doi declara ca in urma cu o luna si jumatate cei doi ar fi decis sa nu mai continue relatia, din cauza distantei, dar si a faptului ca Roxana nu mai putea suporta atentia pe care chipesul ei iubit o primea din partea persoanelor de sex feminin.

Roxana si Tinu s-au cunoscut anul trecut, de Craciun, la o petrecere in "Epic Society", club la care acesta este actionar alaturi de Sebastian Raducanu.

Alte articole despre
Roxana Ionescu

Articole recomandate

Roxana Ionescu i-a raspuns Iuliei Albu dupa ce aceasta a facut-o prostituata! Roxana Ionescu i-a raspuns Iuliei Albu dupa ce aceasta a facut-o prostituata!
Roxana Ionescu i-a raspuns Iuliei Albu dupa ce aceasta a spus despre ea ca s-a imbracat ca o prostituata. Vedeta a avut un raspuns diplomat pentru fashion editor si a spus ca au chiar o pasiunea in comun. "Nu stiu ce sa ii spun, ii multumesc foarte mult ca mi-a dat acest trofeu. Oricum avem ceva in
Veste-soc: Roxana Ionescu, parasita de iubitul timisorean. Vedeta isi va petrece Sarbatorile singura! Veste-soc: Roxana Ionescu, parasita de iubitul timisorean. Vedeta isi va petrece Sarbatorile singura!
Prezentatoarea TV Roxana Ionescu va fi singura de Sarbatori anul acesta. Cand toata lumea se astepta ca vedeta sa faca din nou pasul cel mare, aceasta s-a speriat dupa ce a fost ceruta in casatorie de noul sau iubit. Apropiatii spun ca Roxane este speriata de perspectiva unui nou mariaj si, in