Skip to article

Sore, la Festivalul International de Film de la Berlin

Sore, la Festivalul International de Film de la Berlin
Pe 11 februarie, Sore a fost prezenta la Festivalul International de Film de la Berlin, alaturi de echipa filmului "De ce eu?", si a asistat la premiera mondiala a peliculei din a carei distributie face parte.

"De ce eu?", in regia lui Tudor Giurgiu, s-a aflat in selectia oficiala a Festivalului la sectiunea Panorama. Filmul prezinta cazul controversat al mortii unui tanar procuror roman, Cristian Panait, un caz extrem de mediatizat in Romania, in anul 2002. Sore joaca rolul Alinei, o studenta la Drept care se indragosteste de procurorul Panait.

"Pentru mine fost o onoare sa ma aflu alaturi colegii mei la Berlin. Am trait niste emotii extraordinare la premiera filmului si ma bucur enorm ca am avut sansa sa fac parte din acest proiect minunat. Va invit pe 27 februarie la cinema, sa vedem impreuna premiera filmului in Romania.", a declarat artista.

Sore s-a aflat la Berlin alaturi de regizorul Tudor Giurgiu si actorii Emilian Oprea, Andreea Vasile, Liviu Pintileasa, Mihai Smarandache, Mihai Constantin si Alin Florea.

Sore


In Romania, pelicula "De ce eu?" va avea premiera pe marile ecrane pe 27 februarie.

Articole recomandate

FOTO: Sore, transformare incredibila. Uite cat de bine arata artista! FOTO: Sore, transformare incredibila. Uite cat de bine arata artista!
Sore si-a facut o transformare incredibila de look! Artista a ales sa intre in rolul Larei Croft, personajul interpretat de Angelina Jolie in filmul "Tomb Rider". Pozele au fost facute de o echipa de specialisti pentru o sedinta foto special realizata pentru blogul ei. Sore si-a ales acest personaj
Despre design la Atelierele ILBAH, cu Sore si Alexia Despre design la Atelierele ILBAH, cu Sore si Alexia
Cursurile Atelierele ILBAH sunt la mare cautare, in special cele din sfera de design, care au devenit in scurt timp un punct de interes si in randul persoanelor cu renume din Bucuresti. Ne referim aici la Sore Mihalache si la Alexia Talavutis, care si-au regasit pasiunile in programa cursurilor
SORE ISI PREZINTA PRIMA VITRINA DE MAGAZIN LA SALA DALLES SORE ISI PREZINTA PRIMA VITRINA DE MAGAZIN LA SALA DALLES
Sore si-a aranjat prima vitrina de magazin pe care o prezinta cu bucurie in cadrul Valentine's Day Fair organizat la Sala Dalles pana pe 14 februarie si in care expune tinutele unicat Hard Coeur: "Aceasta este prima mea vitrina de magazin, ii multumesc prietenei mele Alexia Talavutis pentru design