Skip to article

Brooke Shields, actrita din "Laguna albastra", la 47 de ani

Brooke Shields, actrita din "Laguna albastra", la 47 de ani Brooke Shields
Brooke Shields este renumita in intreaga lume pentru rolul exceptional din filmul "Laguna albastra" si, desigur, pentru reclama pe care a facut-o pentru jeansii Calvin Klein.

Desi nu mai are aspectul inocent cu care ne-a atras privirile in "Laguna albastra", Brooke a reusit, totusi, sa-si pastreze frumusetea la cei 47 de ani pe care ii are.

Brooke a debutat in filme la 12 ani, cu rolul din "Pretty Baby" (1978) ca apoi sa joace in pelicula care a facut-o celebra, "Blue Lagoon/ Laguna albastra".

Brooke Shields


A mai jucat in filme precum: "Suddenly Susan/Susan" (1996-2000), "That '70s Show" (2004), "Hannah Montana" (2007-2009) si "Lipstick Jungle" (2008-2009).

Brooke Shields


Intre 2010 si 2012 a aparut in seria Tv "The Middle" iar in 2013 urmeaza sa o vedem in filmul "The Hot Flashes", aflat in post-productie.

Actrita este casatorita cu scenaristul de televiziune Chris Henchy, cu care are doi copii - Rowan si Grier.

Articole recomandate

Iata cum arata 'Matilda' la 25 de ani. Va mai aduceti aminte de ea? Iata cum arata 'Matilda' la 25 de ani. Va mai aduceti aminte de ea?
Actrita Mara Wilson ne-a impresionat pe toti cu rolul din "Matilda" si cu cel in care joaca alaturi de Robin Williams in "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit".Mara Wilson are astazi 25 de ani, este dramaturg si absolventa a Universitatii din New York sin in acelasi timp este hotarata sa nu mai
Iata-l pe Ross din "Friends" la 46 de ani Iata-l pe Ross din "Friends" la 46 de ani
David Schwimmer, actorul care l-a interpretat pe "Ross" din "Friends, in varsta de 46 de ani, este in prezent regizor.De-a lungul carierei sale, actorul a refuzat doua roluri foarte mari, este vorba despre cel al lui Will Smith in "Barbati in negru" si cel al lui Ben Affleck in "Iubiri
De la inocenta la indecenta: Ruthie, din "Al 7-lea cer", pozeaza in reviste pentru barbati De la inocenta la indecenta: Ruthie, din "Al 7-lea cer", pozeaza in reviste pentru barbati
Cu totii am crescut uitandu-ne la serialul "Al 7-lea cer" si ne-am indragostit de fetita cu parul cret, Ruthie, si de zambetul ei care ne atragea atentia asupra danturii imperfecte. Mackenzie Rosman, pe numele sau real, era la inceput de "cariera", abia incepuse sa joace rolul din "Al 7-lea cer".